Categoria: Qualitat

Iniciativa solidària per recaptar fons per a la lluita contra el càncer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 de les Illes Balears i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) van presentar el projecte denominat «Galletas identificativas solidaries», una iniciativa per recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer.

En l’acte de presentació van participar el Director d’enfermería del SAMU 061, Eloy Villalba; el director de l’empresa pública Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB), Miguel Navarro, i la gerent de l’AECC, Ana Belén Velasco; conjuntament amb el grup de professionals que han tingut aquesta iniciativa: Laura Núñez Tejedor‎, Margarita Adrover Fluxa, David Barceló Román‎; Gabriel Ángel Estarellas Estarellas‎; Iván Monzón Muñoz‎; Nicolás Javier Domínguez France‎.

Aquest projecte és una idea d’aquest sis tècnics en emergències sanitàries (TES) del SAMU 061 —que han comptat amb el suport de l’empresa ETIRE Rioja, SL— que consisteix en la creació i la venda amb finalitats solidàries a tot el territori de l’estat de les galetes (targetes identificatives dels uniformes) que duen professionals de diferents perfils de l’àmbit sanitari per identificar-se durant les guàrdies en els serveis d’urgències i emergències (personal tècnic, mèdic i d’infermeria, i també teleoperadors). Aquestes galetes tenen un disseny exclusiu, diferent al de les que duen habitualment. Cadascuna costa 7 €, dels quals 5,56 € van destinats a l’Associació i 1,44 € són per sufragar-ne la fabricació.

“Es tracta d’un projecte realitzat per un grup de companys que, d’una manera o d’una altra, han viscut de prop aquesta malaltia, tant personalment com professionalment, i que comparteixen la il·lusió de cooperar de manera altruista amb l’Associació”, van afirmar.

Objectiu: donar visibilitat al projecte

Amb l’objectiu de donar més visibilitat al projecte, aquest tècnics que pertanyen a l’empresa pública GSAIB, han creat sengles perfils a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter amb la denominació SolidarizarTES; sota l’etiqueta #Contigodamoslacara s’hi podrà trobar tota la informació per comprar i fer comandes d’aquestes galetes, que també es poden encarregar escrivint a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 04/02/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]