Categoria: Qualitat

22,6 milions destinats a material per a pacients amb patologies coronàries

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) invertirà 22,6 milions d’euros a adquirir material per a pacients amb patologies coronàries.

El Consell de Govern va autoritzar a l’IB-Salut a tramitar un acord marc per contractar aquest subministrament per mitjà de concurs i amb una durada de dos anys, prorrogable dos més.

Material

  • Pròtesis valvulars cardíaques, stents coronaris, dispositius oclusors, marcapassos, desfibril·ladors automàtics implantables i monitors Holter implantables, amb cessió d’equips i també material fungible associat per als serveis sanitaris dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

A les Illes Balears hi ha nombrosos pacients amb malalties coronàries i els hospitals han de disposar del material per tractar-les. La cirurgia s’aconsella per a persones que presenten símptomes importants que els impedeixen tenir una qualitat de vida raonable i també per a pacients poc simptomàtics però la vida dels quals perilla a curt termini per les característiques de la lesió.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/03/2020

[Foto: Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer]