Categories: Qualitat, COVID-19

Tornen les donacions de sang a Eivissa a partir d'avui 17 de juny

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A partir d'avui dimecres 17 de juny es podrà donar sang per primera vegada a Eivissa des del començament de l'estat d'alarma.

 Des del mes de març passat, les campanyes de donació es van cancel·lar per motius logístics i de seguretat, encara que el Banc de Sang i Teixits ha continuat enviant sang als pacients dels hospitals d'Eivissa i Formentera.

Els donants de sang podran donar a Eivissa en la seu del Banc de Sang situada al recinte hospitalari de Can Misses el dimecres, 17 de juny de 17 a 21 hores.

S'ha de tenir en compte que:

  • Només es podrà donar sang amb cita prèvia confirmada. Les persones que desitgin donar han de demanar hora a través del següent formulari http://www.donasang.org/que-es-la-sang/cita-previa.html i rebran una telefonada per a confirmar el dia i l'hora de la donació. A més, rebran un SMS recordatori el dia anterior.
  • En arribar al punt de donació hi ha noves recomanacions de seguretat que cal seguir:

    a. Retirada de guants

    b. Rentada de mans

    c. Ús de màscara

  • Les sales de donació són espais COVID-segurs.
  • Distància de seguretat. Si en arribar hi ha més persones de les recomanades, per garantir la distància de seguretat d'entre 1 i 2 metres, es podrà demanar que s'esperi fins que sigui adequat tornar a entrar.

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears vol agrair el suport, la paciència, la comprensió i el compromís dels habitants d'Eivissa i Formentera.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 15/06/2020]

[Foto: Banc de Sang i Teixits]

Què en diu la premsa
*15/06/2020 noticiasmallorca.es - Vuelven las donaciones de sangre en Ibiza a partir del miércoles.