L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) han participat en un estudi sobre el perfil cardiometabòlic de 15.057 treballadors espanyols majors i la seva associació amb les variables sociodemogràfica i tabaquisme. També hi han participat l'Escola Universitària ADEMA i el IUNICS.

Llegeix més...

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'IdISBa han participat en un estudi sobre la genòmica de la resistència al cefiderocol en aïllats seqüencials crònics de Pseudomonas aeruginosa procedents de pacients amb fibrosi quística. També hi han participat el CIBERINFEC i l'Hospital Ramón y Cajal-IRYCIS.

Llegeix més...

Infermeria del Servei de Digestiu de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha publicat un article sobre l'anàlisi de la influència de l'ús de les guies de pràctica clínica en el personal d'infermeria.

Carlos Manuel Nieves Rodríguez, infermer del Servei de Digestiu de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha publicat l'article amb el títol "Análisis de la influencia del uso de Guías de Práctica Clínica en el personal de enfermería" a la revista Paraninfo Digital.

La Infermeria Basada en l'Evidència (EBE) neix a finals de la dècada de 1990 als països anglosaxons com a implementació de la Medicina Basada en l'Evidència (MBE), la qual sorgeix uns anys abans per a donar suport a les decisions de la pràctica clínica en recerques científiques i dades quantitatives.

Referència de l'article
Nieves Rodríguez CM. Análisis de la influencia del uso de Guías de Práctica Clínica en el personal de enfermería. Rev Paraninfo Digit. 2022.
 
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Sala de sessions a l'Hospital Universitari Son Llàtzer / CC BY-NC-SA 4.0]

Els Serveis de Cardiologia de l'Hospital de Manacor i de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat, junt amb la Universitat de les Illes Balears, el Cardiovascular Research Institute, Mater Private Network i el CNIC, l'estudi sobre la representativitat dels assaigs clínics aleatoris en recolzament de les directrius sobre la síndrome coronària aguda.

Llegeix més...