Categoria: Estudis i projectes

66 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Hospital Can Misses, van participar en el 66 Congreso Nacional de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria 2021 que es va celebrar en format virtual del 18 al 21 d'octubre de 2021.

Pere Ventayol Bosch, farmacèutic de l'Hospital Universitari Son Espases hi va participar amb la comunicació titulada "Unidad de terapia intravítrea".

Jordi Ginés Rubió, farmacèutic de l'Hospital Universitari Son Espases hi va participar al taller amb el títol "Implicaciones para la farmacia oncológica de los nuevos fármacos en indicaciones tumor agnósticas"

Beatriz Calderón Hernanz, farmacèutica de l'Hospital Universitari Son Llàtzer hi va participar amb la comunicació amb el títol "¿Qué puede aportar el farmacéutico hospitalario en el manejo del tratamiento farmacológico del pacinete con IC y FEVI reducida?".

Santos Navarro de Lara, farmacèutic de l'Hospital Can Misses hi va participar amb la comunicació amb el títol "Manejo de los principales trastornos psicogeriátricos en el paciente institucionalizado".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermera prepara medicació al CUAP / CC BY-NC-SA 4.0]