Categoria: Recursos humans

El Servei de Salut incorpora 44 facultatius especialistes d’àrea (FEA) que han superat el concurs oposició

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Concretament, es tracta de les categories d’especialistes en cirurgia pediàtrica, oncologia radioteràpica, angiologia i cirurgia vascular, cirurgia maxil·lofacial, dermatologia medicoquirúrgica i venereologia, microbiologia i parasitologia, i anatomia patològica.

El dia 1 de febrer es va publicar el nomenament i l’adjudicació d’aquestes 44 places de personal estatutari fix al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Es tracta de 21 places de l’Hospital Universitari Son Espases; 9 de l’Hospital Can Misses; 6 de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, 3 de l’Hospital de Manacor; 3 de l’Hospital General Mateu Orfila, i 2 de l’Hospital Comarcal d’Inca.

Amb aquesta incorporació el Govern compleix el compromís de crear llocs de feina fixa a la funció pública. El Servei de Salut ha apostat per reforçar i promoure la convocatòria de processos selectius derivats de les diferents ofertes d'ocupació pública des de l'any 2015. El balanç és el següent: 3.894 persones obtindran una plaça fixa en el sistema sanitari públic de les Illes Balears quan finalitzin tots els processos selectius que actualment estan en marxa. Es tracta d'un canvi de rumb en matèria de recursos humans, amb l'objectiu clar d'estabilitzar l'ocupació, disminuir la precarietat i recuperar els drets laborals.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 02/02/2022]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia]