Categoria: Recursos humans

Convocatòria extraordinària per cobrir vacants de metge/essa i de metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport pel Consell de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 165, de dia 20 de desembre de 2022, s'han publicat les resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per aprovar les bases que han de regir la convocatòria de dos procediments extraordinaris de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de metge/essa i de metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport per al Consell de Mallorca.

L'objecte d'aquestes bases és regular les convocatòries dels procediments de concurs extraordinari de naturalesa simplificada per constituir dues borses, una de la categoria metge/essa i una altra de la categoria metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport.

Requisits

  • Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra de les que permeten l'accés a l'ocupació pública.
  • Estar en possessió del títol acadèmic exigit o nivell de titulació, o en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds. La titulació exigida per participar en la borsa convocada és la següent:

Títol de llicenciatura o grau en medicina i títol de llicenciatura o grau en medicina, especialista en medicina de l'educació física i de l'esport o equivalent, en funció de la convocatòria.

  • Estar en possessió del coneixement de la llengua catalana nivell B2.

Presentació de sol·licituds

La presentació, mitjançant el tràmit telemàtic habilitat per tal efecte a la Seu electrònica del Consell de Mallorca, permet la inscripció en línia del model oficial; la declaració responsable relativa al compliment de totes i cada una de les condicions exigides; el full d'autobaremació; l'esmena, si escau; el registre electrònic de la sol·licitud.

Per a confirmar que la inscripció ha estat correctament registrada, les persones aspirants han de descarregar el justificant de registre de la seva sol·licitud d'admissió.

El termini per presentar sol·licituds és de set dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 165. 20/12/2022

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Equip d'Atenció Residencial (EARS) fan atenció continuada a les residències / CC BY-NC-ND 2.0]