Categoria: Recursos humans

Modificació de la regulació de la borsa general d'ocupació per als estatutaris temporals de l'IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 36, de 19 de març de 2016, s'ha publicat l'Acord del Consell de Govern de 18 de març de 2016, pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 17 de març de 2014, pel qual es regula la borsa general d'ocupació per al personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears.

Segons la normativa jurídica vigent, es modifica el punt 36 del citat Acord, i s'introdueix una solució temporal davant els nomenaments temporals derivats de la campanya estival d'enguany, atès que s'ha retardat la posada en funcionament de les convocatòries per elaborar les llistes definitives de la borsa general i no es disposa de candidats a les borses de determinades categories.

Amb aquesta mofificació conjuntural es mantendrà l'atenció sanitària a la població i es garantirà als inscrits a altres borses o a qui es pugui presentar als procediments extraordinaris que es convoquin, la igualtat, el mèrit i la capacitat per accedir als llocs de les categories que es necessiten mentre es preparen les convocatòries corresponents.

[Font: BOIB. Núm. 36. 19/03/2016]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/02/2015 - Es ratifica l'acord sobre la borsa de trebal del personal estatutari temporal de l'IB-Salut.
*09/04/2014 - La Mesa Sectorial de Sanitat aprova la implantació d'una borsa de treball general i única per al personal estatutari temporal del Servei de Salut.