Categoria: Recursos humans

Llistes definitives del concurs oposició de metge de família

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut (IB-Salut), ha publicat la llista definitiva de la puntuació dels mèrits de les 126 persones que han superat el procediment selectiu per cobrir places vacants de la categoria metge/metgessa de família en equips d’atenció primària.

Amb la resolució d’aquesta valoració definitiva de mèrits, els professionals podran elegir plaça els propers dies.

La categoria de metge/metgessa de família és la primera que es resol des que el Servei de Salut (IB-Salut) va iniciar el procés d’oposicions. Amb aquesta resolució la Conselleria de Salut i Consum —per mitjà del Servei de Salut de les Illes Balears— compleix el compromís del Govern de les Illes Balears de crear llocs de feina estables a la funció pública, una mesura que millora la qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària pública.

Fins ara, el Servei de Salut (IB-Salut) ja ha enllestit els exàmens d’oposició de vint-i-quatre categories de personal sanitari i no sanitari per optar a 3.501 places de l’oferta d’ocupació pública, a les quals s’hi han presentat 20.301 persones candidates. Això significa que el Servei de Salut (IB-Salut)ja ha desenvolupat el 70 % de l’oferta d’ocupació pública prevista des que es varen publicar les primeres convocatòries.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 27/05/2020]

[Foto: Infosalut / Personal Sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]