Categoria: Recursos humans

Recurs contenciós administratiu 94/2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 118, de dia 4 de julioil de 2020, s’ha publicat l'Anunci de notificació i citació a termini en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari 94/2020.

Se comunica el requeriment fet per la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, ha interposat recurs contenciós administratiu, procediment ordinari núm. 94/2020, contra la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, 3 de desembre de 2019, per la qual es va desestimar el recurs d'alçada interposat contra l'Acord del Tribunal Qualificador del procés selectiu per cobrir places vacants de la categoria d'infermer/infermera, convocat mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de 5 d'abril de 2018, pel qual no es va reconèixer com a superada la fase oposició a la persona recorrent.

En conseqüència, se cita a termini per comparèixer i personar-se en el termini de 9 dies davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, mitjançant procurador amb poder suficient i subscrita per lletrat.

[Font: BOIB. Núm. 118. 04/07/2020

[Foto: Infosalut / Infermeres / CC BY-NC-SA 4.0]