Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

La IV Jornada de Salut agraeix la feina i la dedicació dels serveis professionals de l'àmbit sanitari públic i privat de les Illes Balears

La Conselleria de Salut ha celebrat la gala de la IV Jornada de la Salut de les Illes Balears, que té per objecte agrair la feina i la dedicació dels professionals de l’àmbit sanitari públic i privat de les Illes Balears a través del reconeixement de projectes i iniciatives diferencials en diverses àrees. A l’acte, que ha tingut lloc al Conservatori de Música i Dansa, hi ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, i hi han participat equips de totes les illes.

Durant la gala s’han atorgat guardons a més d’un centenar de projectes individuals i col·lectius, els quals han estat agrupats en set àrees que es consideren imprescindibles i que sovint són transversals a tots els col·lectius que treballen en salut de manera individualitzada o comunitària, ja sigui als hospitals, a centres de salut o en altres dependències tècniques i de planificació. Enguany, declarat pel Parlament de les Illes Balears Any de la Salut Mental, s’ha creat una categoria específica per difondre algunes de les iniciatives en aquesta matèria.

Llegeix més...

Convocatòria de premis de la Fundación Vilás per a estudiants de Ciències de la Salut

La Fundación Julián Vilás Ferrer convoca els Premis per a Estudiants de Ciències de la Salut 2018

La dotació econòmica dels premis serà de 10.000 € bruts.

El termini per a la presentació de les sol·licituds acaba el 31 de maig de 2018.

Bases de la convocatòria.

Llegeix més...

Es convoquen subvencions sobre resultats de treballs de recerca en l’àmbit dels serveis socials

En el BOIB núm. 25, de 24 de febrer de 2018, s’ha publicat la Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per a la publicació i la difusió de resultats de treballs de recerca en l’àmbit dels serveis socials, per a l’any 2018.

L’objecte d’aquesta convocatòria és donar suport a les persones investigadores, residents a les Illes Balears, que treballen a les administracions públiques, perquè puguin donar a conèixer els resultats de les seves produccions investigadores en l’àmbit dels serveis socials.

Aquests ajuts s’han de destinar a l’edició i la impressió del material que es derivi d’aquests treballs i que estigui adreçat a l’ús dels professionals dels serveis socials.

Llegeix més...

Es publica la licitació Salut 2018, en l'àmbit de la salut 2014-2020

En el Diari Oficial de la Unió Europea s'ha publicat la licitació Salut 2018, en el marc del tercer programa d'acció de la Unió Europea en l'àmbit de la salut (2014-2020).

Aquesta licitació és una convocatòria de propostes en les quals s'atorgarà una contribució financera per a accions concretes en forma de subvencions per a projectes.

El termini per a la presentació de les propostes acaba el 26 d'abril de 2018.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç: http://ec.europa.eu/chafea/

Llegeix més...

Convocatòria de l’Ajuda Merck d’Investigació en Resultats de Salut

La Fundació Merck Salud convoca la I edició de l’Ajuda Merck d’Investigació en Resultats de Salut, destinada a finançar projectes que es duguin a terme a Espanya, en un termini mínim d'1 any i màxim de 3 anys.

Aquesta ajuda té una dotació econòmica de 10.000 euros.

El termini per a la presentació dels projectes acaba dia 30 de juny de 2018.

Per a més informació, podeu consultar les Bases de la convocatòria.

Llegeix més...

Subcategories