Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

Hospitals balears entre els finalistes de la tercera edició dels premis Hospital Optimista

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) ha informat que a la tercera edició dels premis Hospital Optimista van ser seleccionats com a finalistes cinc centres de les Illes Balears entre més de 200 hospitals de tota Espanya: l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d’Inca, l'Hospital General, l'Hospital Són Llàtzer, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Mateu Orfila.

Els premis nacionals Hospital Optimista van néixer el 2015, per reconèixer aquelles iniciatives o pràctiques positives que contribueixen a generar un entorn més saludable per al pacient i la seva família.

En aquesta ocasió, en la convocatòria dels premis Hospital Optimista 2017, entre els TOP 5 dels projectes adults que es van presentar en aquesta categoria, els centres sanitaris de les Illes Balears van quedar finalistes en la modalitat del Projecte Plata: Orientació Humanista en la prestació de serveis de salut des de la RSC.

La gala en què es va dur a terme el lliurament d'aquests premis es celebrar el passat 10 d'octubre a l'IESE Business School de Barcelona. A continuació, podeu veure el vídeo de la Gala 2017

Llegeix més...

Convocatòria dels Premis d'Educació Mèdica 2017

La Càtedra d’Educació Mèdica Fundació Lilly - Universitat Complutense de Madrid (UCM) ha convocat els Premis d’Educació Mèdica 2017. Aquesta Càtedra procedeix del conveni firmat el 2007 entre ambdues institucions.

Objectiu

L’objectiu d'aquests premis és reconèixer els projectes o treballs realitzats en el camp de l'educació mèdica i de la innovació educativa. S'atorgarà especial consideració a aquelles aportacions que redundin en la millora de la formació del metge, del seu acompliment professional, i de l'adquisició dels valors considerats propis de la professió mèdica.

Modalitats

- Premi al Millor Projecte o Treball en l'Ensenyament de Grau.
- Premi al Millor Projecte o Treball en l'Ensenyament de Postgrau i/o Formació d'Especialistes.

Llegeix més...

Investigadors de l'IdISBa es troben a les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha publicat les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet de tipus I i Miguel Servet tipus de II de la convocatòria 2017 de l’Acció Estratègica en Salut (AES) 2013-2016 de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII).

Contractes Miguel Servet de tipus I

A la llista provisional corresponent als contractes Miguel Servet de tipus I, trobam els següents investigadors de l’IdISBa:

- Ignacio Ricci Cabello, a la Gerència d’Atenció Primària.

- Diego Marzese, a l’Hospital Universitari Son Espases.

Per segon any consecutiu, l’IdISBa obté el número 1 de la convocatòria Miguel Servet de tipus I. El Dr. Ricci ha aconseguit una puntuació de 92,5 sobre 100.

Llegeix més...

La Fundació Lilly convoca els Premis MEDES 2017

La Fundació Lilly ha convocat els Premis MEDES 2017. Aquesta Fundació desenvolupa la iniciativa MEDES, que té com a objectiu contribuir a promoure la publicació científica en revistes biomèdiques en espanyol, així com afavorir la seva difusió nacional i internacional mitjançant diverses activitats de formació i divulgació.

Categories

- PREMI A La MILLOR INICIATIVA EN EL FOMENT DE L'ÚS DE L'ESPANYOL PER A LA DIVULGACIÓ DEL CONEIXEMENT BIOMÈDIC
Hi podran optar persones, físiques o jurídiques, titulars d'iniciatives o projectes que contemplin la generació de desenvolupaments innovadors, estratègies, utilitats tecnològiques, etc., emprant l'espanyol per a la divulgació del coneixement biomèdic.

- PREMI A LA MILLOR INSTITUCIÓ DESTACADA EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPANYOL COM A LLENGUA DEL CONEIXEMENT BIOMÈDIC
Podran ser candidates aquelles institucions la tasca i activitat de les quals representi una contribució rellevant en benefici de la producció i/o publicació científica biomèdica en espanyol.

Llegeix més...

Relació provisional de les sol·licituds admeses a les convocatòries Synergia i Innovatio

S'han publicat les resolucions del director gerent de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), per les quals s'aprova la relació provisional de les sol·licituds admeses i no admeses, corresponents a les convocatòries Synergia i Innovatio.

A continuació, podeu consultar la llista corresponent de cada convocatòria:

- SYNERGIA 2017.

- INNOVATIO 2017.

Llegeix més...

Subcategories