Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

Bases per a la concessió d'ajudes del Programa de Promoció del Talent

En el BOE núm. 151, de dia 25 de juny de 2019, s'ha publicat l'Ordre CNU/692/2019, de 20 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajudes públiques en el marc del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en I+D+i del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020 destinades a persones físiques i organismes de recerca i de difusió de coneixements.

 

Llegeix més...

Premi Psicofundació Joves Psicòlegs Emprenedors 2019

La Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundació) ha convocat el Premi Psicofundació Joves Psicòlegs/as Emprenedors/as 2019.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs/as espanyols i dels països llatinoamericans.

Llegeix més...

La Fundació Patronat Científic del COMIB va lliurar els premis 2019

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va lliurar els premis 2019, el Premi Fundació Mutual Mèdica al millor projecte de tesis doctoral i els premis a treballs científics. També va entregar els premis sobre el Certamen de casos clínics per a MIR.

Llegeix més...

La SEP ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica

La Societat Españyola de Psiquiatria (SEP) ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica, en tres categories: Programa Clínic, Tècnica Clínica i Unitat Clínica.

Llegeix més...

Subcategories