Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

El COIBA publica la convocatòria d'ajudes 2017 per a la realització d'activitats formatives

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) convoca la concessió d'Ajudes 2017 per a la realització d'activitats formatives per al personal d'infermeria col·legiat a les Illes Balears.

Es podrà sol·licitar l'ajuda per a qualsevol tipus d'activitat formativa de postgrau que estigui relacionada amb la professió d'infermera, realitzada, finalitzada i superada, entre l'1 de setembre de 2016 i el 31 d'agost de 2017.

L'import total de les ajudes ascendeix a 70.000 euros.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 3 de novembre de 2017.

Llegeix més...

El COIBA augmenta un 45 % les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha incrementat un 45 % les ajudes que atorga als seus col·legiats per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017.

Formació

L'augment afecta als col·legiats que hagin realitzat activitats formatives de postgrau, entre l'1 de setembre del 2016 i el 31 d'agost de 2017.

L'ajuda, que pot cobrir fins al 60 % del cost de la matrícula, haurà de ser per a activitats formatives acreditades per organismes oficials o organismes de reconegut prestigi.

El termini per a la presentació de les sol·licituds per activitats formatives acaba el 23 de novembre de 2017.

Llegeix més...

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura les Beques de Rotació de Residents

L'Acadèmia Mèdica Balear va lliurar les Beques de Rotació de Residents durant l'acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017, celebrat a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB).

Les Beques de Rotació de Residents, dotades amb 1.500 euros cada una, van ser concedides a:

- Maria Castro
- Maria Galán

L'acte va concloure amb la conferència titulada "Neurofisiología de las caricias", a càrrec del Dr. Jordi Montero Homs, neuròleg i neurofisiòleg, professor associat de Neurologia de la Universitat de Barcelona (UB) i co-director del Màster en Electrodiagnòstic Neurològic de la UB.

Llegeix més...

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura el Premi de Recerca i el Premi Honorífic

L'Acadèmia Mèdica Balear va lliurar dos premis, durant l'acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017, celebrat a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB).

Els premis són els següents:

- El Premi de Recerca, dotat amb 200 euros, va ser concedit al Dr. José Serrano Pariente, autor del treball "Asthma outcomes improve with continuous positive airway pressure for obstructive sleep apnea".

L'accèsit de 1.000 euros d'aquest mateix premi va ser atorgat a la Dra. Silvia Fernández pel seu treball "Efficacy of the GemOx-R regiment leads to the identification of Oxaliplatin as a highly effective drug against Mantle Cell Lymphoma".

- El Premi Honorífic de l'Acadèmia Mèdica Balear a la trajectòria professional i personal va ser concedit al Dr. Miquel Fiol Sala, actual director científic de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

Llegeix més...

El col·lectiu professional de la salut de Formentera rebrà la Medalla d'Or de Formentera 2017

El ple del Consell de Formentera, en sessió extraordinària, va aprovar dia 7 de juliol, per unanimitat, l’atorgament de les distincions honorífiques per l’any 2017 (Medalla d’Or de Formentera, Premis Sant Jaume i Fill adoptiu), l’entrega de les quals es farà en l’acte institucional que està previst per avui, 24 de juliol de 2017, a partir de les 20.30h a la Sala de Cultura (Cinema).

El ple ha decidit atorgar la Medalla d’Or de Formentera al col·lectiu professional de la salut de Formentera. D’aquesta manera es reconeix a totes aquelles persones que, des l’ampli ventall de l’àmbit sanitari, han vetllat i vetllen per l’atenció, l’assistència, el guariment i el benestar a l'illa de Formentera, i fer efectiu i concretar, d’aquesta manera, amb la seva tasca i dedicació, el dret universal de la salut.

Llegeix més...

Subcategories