Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019, Hospital de Manacor

L’Hospital de Manacor ha publicat la convocatòria del Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019. Premi Especial “Capitán Optimista, Dr. Antonio Cepillo”.

La Fundació Hospital Optimista té per objectiu contribuir a la millora de la salut dels pacients hospitalitzats fomentant les iniciatives i/o pràctiques que contribueixin a la creació d'un entorn optimista per al pacient i la seva família.

Llegeix més...

Ajuts per a persones menors d’edat víctimes de violència masclista

El Consell de Govern ha aprovat el Decret d’ajuts per a persones menors d’edat víctimes de violència masclista o conjugal o entre persones amb una relació análoga.

Els ajuts van dirigits als menors que es trobin en alguna de les situacions següents:

Llegeix més...

Bases per a la concessió d'ajudes del Programa de Promoció del Talent

En el BOE núm. 151, de dia 25 de juny de 2019, s'ha publicat l'Ordre CNU/692/2019, de 20 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajudes públiques en el marc del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en I+D+i del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020 destinades a persones físiques i organismes de recerca i de difusió de coneixements.

 

Llegeix més...

Premi Psicofundació Joves Psicòlegs Emprenedors 2019

La Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundació) ha convocat el Premi Psicofundació Joves Psicòlegs/as Emprenedors/as 2019.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs/as espanyols i dels països llatinoamericans.

Llegeix més...

Subcategories