Back Estàs aquí:Home Ajudes

Beques, ajudes i premis

Ajudes a la mobilitat predoctoral per fer estades breus a centres de R+D fora de Balears

En el BOIB núm. 73, de 15 de juny de 2017, s'ha publicat la Resolució del vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, per la qual es convoquen ajudes a la mobilitat predoctoral per fer estades breus a centres de R+D fora de les Illes Balears.

El Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria de les Illes Balears 2013-2017 permet impulsar de manera coordinada i conjunta la R+D+I, sobretot en el reforçament del sistema de ciència i innovació de les Illes Balears i en la consolidació d'una estructura investigadora d'excel·lència.

L'import màxim d'aquestes ajudes és de 150.000 euros.

Llegeix més...

Ajudes per contractar personal tècnic de suport a la recerca a les Illes Balears

En el BOIB núm. 74, de 17 de juny de 2017, s'ha publicat l'extracte de la convocatòria, per la qual s'ofereixen ajudes per contractar personal tècnic de suport a la recerca a les Illes Balears, d'acord amb la Llei General de Subvencions de 2003.

L'objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és la contractació personal tècnic de suport perquè s'incorpori a unitats de recerca que duguin a terme les seves activitats a les Illes Balears.

Beneficiaris

- Centres públics de R+D (organismes públics de recerca, centres de R+D vinculats a administracions públiques territorials o que en depenen, entre d'altres).

- Centres públics i privats de R+D sense finalitat de lucre.

Llegeix més...

Premis atorgats a les millors comunicacions del I Congrés IBAMFIC

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) ha publicat els treballs distingits amb el premi a la millor comunicació del I Congrés IBAMFIC, celebrat al Llatzeret de Maó (Menorca), els dies 9 i 10 de juny de 2017.

Els premis entregats han estat els següents:

El primer premi ha estat per al treball "Diferencia de presión arterial entre brazos y su relación con la lesión de órgano diana". Els autors del qual són Miriela Santana, Carmen Pérez fonseca, Guillem Frontera i Fernando Rigo.

El segon premi ha estat per al treball "Millorar la resolució de l'Atenció Primària de Salut és possible", d'Azucena Carranzo Tomàs, Lluís Gràcia, Rosario Jiménez i Joan Corbera Bachs.

Llegeix més...

Salut convoca ajudes per a persones amb hemofília o altres coagulopaties congènites

La Conselleria de Salut ha aprovat la convocatòria d'ajudes socials per a les persones amb hemofília o altres coagulopaties congènites que hagin desenvolupat l'hepatitis C com a conseqüència d'haver rebut un tractament amb concentrats de factors de coagulació en l'àmbit sanitari públic de les Illes Balears.

El virus de l'hepatitis C (VHC) es va identificar a mitjan 1989, però fins a l'any 1990 no es va disposar dels mitjans tècnics adequats per prevenir-ne la transmissió a través de la sang i de productes hemoderivats en forma d'un test de detecció d'anticossos del VHC, que es va començar a aplicar amb caràcter obligatori en totes les unitats de sang o plasma extretes en els bancs de sang.

Llegeix més...

La FBSTIB rep el segon premi al millor treball de recerca al Congrés Hispà-Portuguès de Medicina Transfusional 2017

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha rebut el segon premi al millor treball de recerca al Congrés Hispà-Portuguès de Medicina Transfusional 2017, celebrat a Oporto, de l'1 al 3 de juny.

El treball premiat es denomina "Disponibilidad de plaquetas HPA-1ª negativas para el tratamiento de la trombocitopenia fetal/neonatal aloinmune (TFNA): utilidad de un programa de donación de plaquetas por aféresis".

El premi ha estat atorgat per l'Associació Portuguesa d'Immuno-Hemoteràpia (APIH) i la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular (SETS) en el 2n Congrés Conjunt, Hispà-Portuguès de Medicina Trasfusional.

Llegeix més...

Subcategories