Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis

Beques, ajudes i premis

Convocatòria d'ajudes 2017 per a les Accions de Programació Conjunta Internacional

En el BOE núm. 181, de 31 de juliol de 2017, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució de 26 de juliol de 2017 de la Presidència de l'Agència Estatal de Recerca, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2017, del procediment de concessió d'ajudes corresponents a les Accions de Programació Conjunta Internacional, contemplades al Programa Estatal de R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Finalitat

La finalitat és la concessió d'ajudes a projectes de recerca inclosos en accions de programació conjunta internacional, per tal de finançar la participació d'equips espanyols en projectes de recerca col·laborativa transnacional en el context de l'Espai Europeu de Recerca o altres actuacions internacionals en les quals Espanya participa a través d'acords i memoràndums d'enteniment en temàtiques específiques.

Llegeix més...

Convocatòria d'ajudes 2017 del Subprograma Estatal d'Incorporació

En el BOE núm. 181, de 31 de juliol de 2017, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució de 26 de juliol de 2017, de la Presidència de l'Agència Estatal d'Investigació, per la qual s'aprova la convocatòria, corresponent a l'any 2017, del procediment de concessió d'ajudes per incentivar la incorporació estable de doctors en el marc del Subprograma Estatal d'Incorporació del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria és estimular l'ocupació de llocs de treball de caràcter permanent per a investigadors amb una trajectòria destacada a universitats i centres de R+D sense ànim de lucre, mitjançant vinculació funcionarial, estatutària o laboral, a través del cofinançament dels costos salarials del personal incorporat.

Llegeix més...

El COIBA publica la convocatòria d'ajudes 2017 per a la realització d'activitats formatives

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) convoca la concessió d'Ajudes 2017 per a la realització d'activitats formatives per al personal d'infermeria col·legiat a les Illes Balears.

Es podrà sol·licitar l'ajuda per a qualsevol tipus d'activitat formativa de postgrau que estigui relacionada amb la professió d'infermera, realitzada, finalitzada i superada, entre l'1 de setembre de 2016 i el 31 d'agost de 2017.

L'import total de les ajudes ascendeix a 70.000 euros.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 3 de novembre de 2017.

Llegeix més...

El COIBA augmenta un 45 % les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha incrementat un 45 % les ajudes que atorga als seus col·legiats per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017.

Formació

L'augment afecta als col·legiats que hagin realitzat activitats formatives de postgrau, entre l'1 de setembre del 2016 i el 31 d'agost de 2017.

L'ajuda, que pot cobrir fins al 60 % del cost de la matrícula, haurà de ser per a activitats formatives acreditades per organismes oficials o organismes de reconegut prestigi.

El termini per a la presentació de les sol·licituds per activitats formatives acaba el 23 de novembre de 2017.

Llegeix més...

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura les Beques de Rotació de Residents

L'Acadèmia Mèdica Balear va lliurar les Beques de Rotació de Residents durant l'acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017, celebrat a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB).

Les Beques de Rotació de Residents, dotades amb 1.500 euros cada una, van ser concedides a:

- Maria Castro
- Maria Galán

L'acte va concloure amb la conferència titulada "Neurofisiología de las caricias", a càrrec del Dr. Jordi Montero Homs, neuròleg i neurofisiòleg, professor associat de Neurologia de la Universitat de Barcelona (UB) i co-director del Màster en Electrodiagnòstic Neurològic de la UB.

Llegeix més...

Subcategories