Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis

Beques, ajudes i premis

L'Hospital Comarcal d'Inca ha guanyat el premi Professor Barea 2018 pel projecte App Catàstrofes

L’Hospital Comarcal d’Inca ha guanyat el Premi Professor Barea 2018, que organitza la Fundación Signo amb periodicitat anual, en la modalitat 4 "Innovació digital", pel seu projecte "App Catástrofes HCIN". Es tracta d'una aplicació informàtica per a la gestió de catàstrofes a través del telèfon mòbil.

La gerent de l'Hospital d'Inca, Soledad Gallardo, va rebre el guardó, en representació de l’equip que ha elaborat l’aplicació, juntament amb el director de Gestió, Francesc Ferrer Sancho; el cap d’informàtica, Ramón Riba; l’informàtic, Joan Tugores; el responsable del gabinet tècnic, Toni Joan Colombás Salas; el responsable de projectes, Francesc Ferrer Cruz; el subdirector mèdic, Fernando Rodríguez, i Javier Ureña, responsable de la Unitat de Contractació.

Llegeix més...

La FIPSE convoca el Premi d'Innovació en Salut

La Fundació per a la Innovació i la Prospectiva en Salut a Espanya (FIPSE) convoca el Premi d’Innovació en Salut.

Categories

Aquest premi consta de dues categories:

- Premi a la millor innovació implementada, per a les millors iniciatives en Salut introduïdes al mercat fins al 31 de desembre de 2017, ja siguin dispositius, tecnologies, processos o serveis.

- Premi al millor projecte d'innovació en salut, per a projectes desenvolupats entre l'1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2017, amb un alt component innovador i amb potencial de creixement i projecció cap al mercat i cap al llit del pacient.

Llegeix més...

L'Hospital de Manacor rep el primer premi de recerca en el marc del Dia Internacional de la Infermera

Professionals de l’Hospital de Manacor i de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han estat guardonats amb el primer premi concedit pel Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), en el 36è certamen convocat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Infermera.

El treball premiat es titula “Identificación y clasificación de las lesiones relacionadas con la dependencia mediante imágenes fotográficas por parte de las enfermeras y estudiantes de grado de enfermería” i ha estat elaborat per Antonia Fullana, Pablo García, Tomás García, Elena Barceló, Rosa Martínez, Maria Pou, Aina Camacho, Maria José Cantillo, Francisca Vives, Antonia Garí, Inmaculada Guillarte, Francesca Rosa Rosal, Miguel Ángel Rodríguez i Rosa Miró.

Llegeix més...

El programa Resposta hospitalària davant els esdeveniments adversos de Son Espases obté un accèssit en els premis Professor Barea 2018

El programa "Resposta hospitalària davant els esdeveniments adversos: suport als professionals implicats" ha obtingut un accèssit en la 16a edició dels Premis Professor Barea 2018, en la modalitat 3 "Desenvolupament professional per a la millora de l’atenció sanitària". Aquest programa s’emmarca en l’aposta de l'Hospital Universitari Son Espases de fomentar la cultura de seguretat del pacient, la transparència i la comunicació.

El programa, liderat per la Unitat de Qualitat de Son Espases, neix per donar resposta a tots els professionals que es veuen involucrats en un esdeveniment advers (EA), un incident imprevist i no desitjat relacionat directament amb l’atenció o amb els serveis prestats al pacient. Aquests incidents poden ocasionar un impacte emocional greu al professional.

Per això, s’han constituït dos grups de professionals voluntaris, el Grup de suport de segon nivell (GS2) i el Grup de gestió de riscos clínics (GRC), l’objectiu del qual és establir una resposta adequada i útil per als professionals, ajudar-los a efectuar la descàrrega emocional, minimitzar l’impacte i valorar les possibles repercussions en l’àmbit personal i professional que puguin aparèixer: absentisme, abandonament professional, desmotivació o inseguretat.

Llegeix més...

El Consell de Ministres aprova 187 milions d'euros per a equipament cientificotècnic

El Consell de Ministres ha aprovat 187 milions d'euros perquè els organismes públics de recerca i els centres públics de R+D, entre d’altres, puguin adquirir, instal·lar o actualitzar l'equipament cientificotècnic necessari per a duu a terme les seves recerques.

Aquesta convocatòria s'emmarca en el Subprograma Estatal d'Infraestructures de Recerca i Equipament Cientificotècnic.

La convocatòria, que té com a objectiu proveir als organismes de recerca de l'equipament òptim perquè puguin millorar els seus resultats i impacte científic, econòmic i social, serà gestionada per l'Agència Estatal de Recerca i cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Aquesta quantia total es distribueix en 27 milions d'euros com a subvenció i 160 milions d'euros com a bestreta reemborsable FEDER i préstec.

Llegeix més...

Subcategories