Ajudes

Resolució provisional de les convocatòries de projectes IdISBa: Synergia i Innovatio 2017

S'han publicat a la pàgina web de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) les resolucions del director científic i del director gerent de l’IdISBa, per les quals s’aprova la relació provisional de concessió i reserva de les sol·licituds presentades a les convocatòries de projectes IdISBa següents:

- Convocatòria SYNERGIA 2017.

- Convocatòria INNOVATIO 2017.

Llegeix més...

Aprovada la convocatòria Reptes-Col·laboració 2017 de tramitació anticipada

La Secretaria d'Estat de Recerca Desenvolupament i Innovació i l'Agència Estatal de Recerca han publicat la convocatòria Reptes-Col·laboració 2017, del Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

L'objectiu d'aquesta convocatòria, entre d’altres, és potenciar projectes de desenvolupament experimental amb la col·laboració d'organismes de recerca públics o privats, per construir una massa crítica de R+D+i de caràcter interdisciplinari, promoure el desenvolupament de noves tecnologies, així com contribuir a la creació de nous productes i serveis per a la resolució dels problemes i necessitats presents i futures de la nostra societat.

Llegeix més...

Convocatòria d’ajudes a la investigació de l'AECC 2018

La Fundació Associació Espanyola Contra el Càncer ha publicat diverses convocatòries d’ajudes a la investigació per al 2018

Idees Semilla

La finalitat d'aquesta convocatòria és finançar la generació d'oportunitats innovadores de recerca en càncer que, en cas d'èxit, es podran concretar en projectes sòlids de recerca.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de l'11 al 30 de novembre de 2017.

Investigador

Concessió d'ajudes a investigadors amb una formació postdoctoral prèvia per al desenvolupament d'un projecte de recerca en càncer en un centre espanyol per donar suport a aquests investigadors en la seva carrera científica per a la creació de les seves pròpies línies de recerca.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà del 8 de novembre al 12 de desembre de 2017.

Llegeix més...

Convocatòria d'ajudes a la investigació de l'Hospital Universitari Son Espases 2017

L'Hospital Universitari Son Espases convoca les Ajudes a la Investigació 2017 a la millor publicació científica, projectes pilot i ajudes per a congressos.

Amb aquestes ajudes la Comissió d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases vol promoure la cultura de la recerca, la millora de la competitivitat i l'augment de la massa crítica d'investigadors de l'Hospital.

Poden optar a aquestes ajudes els investigadors de Son Espases, tant si són personal del Servei de Salut de les llles Balears (IB-Salut), com si es tracta de personal extern adscrit a un grup de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears i de l'Hospital Universitari Son Espases (IdISBa-HUSE).

Un mateix candidat es pot presentar a totes les modalitats. No obstant això, el reconeixement a la millor publicació i l'ajuda per a congressos no podran recaure en una mateixa persona.

Llegeix més...

Investigadors de l'IdISBa es troben a les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha publicat les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet de tipus I i Miguel Servet tipus de II de la convocatòria 2017 de l’Acció Estratègica en Salut (AES) 2013-2016 de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII).

Contractes Miguel Servet de tipus I

A la llista provisional corresponent als contractes Miguel Servet de tipus I, trobam els següents investigadors de l’IdISBa:

- Ignacio Ricci Cabello, a la Gerència d’Atenció Primària.

- Diego Marzese, a l’Hospital Universitari Son Espases.

Per segon any consecutiu, l’IdISBa obté el número 1 de la convocatòria Miguel Servet de tipus I. El Dr. Ricci ha aconseguit una puntuació de 92,5 sobre 100.

Llegeix més...