Ajudes

Investigadors de l'IdISBa es troben a les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha publicat les resolucions provisionals dels contractes Miguel Servet de tipus I i Miguel Servet tipus de II de la convocatòria 2017 de l’Acció Estratègica en Salut (AES) 2013-2016 de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII).

Contractes Miguel Servet de tipus I

A la llista provisional corresponent als contractes Miguel Servet de tipus I, trobam els següents investigadors de l’IdISBa:

- Ignacio Ricci Cabello, a la Gerència d’Atenció Primària.

- Diego Marzese, a l’Hospital Universitari Son Espases.

Per segon any consecutiu, l’IdISBa obté el número 1 de la convocatòria Miguel Servet de tipus I. El Dr. Ricci ha aconseguit una puntuació de 92,5 sobre 100.

Llegeix més...

Relació provisional de les sol·licituds admeses a les convocatòries Synergia i Innovatio

S'han publicat les resolucions del director gerent de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), per les quals s'aprova la relació provisional de les sol·licituds admeses i no admeses, corresponents a les convocatòries Synergia i Innovatio.

A continuació, podeu consultar la llista corresponent de cada convocatòria:

- SYNERGIA 2017.

- INNOVATIO 2017.

Llegeix més...

Convocatòria d'ajudes de la Conselleria d'Innovació per a projectes coordinats de R+D

En el BOIB núm. 113, de 14 de setembre de 2017, s’ha publicat la Resolució del conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, per la qual s'aprova la convocatòria per a projectes coordinats de R+D, que estableix les bases per a la concessió de projectes que impliquin d'una manera conjunta els centres de recerca i les empreses en l'abordatge conjunt de la ciència i la tecnologia.

Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes coordinats de R+D entre empreses i centres de recerca, per propiciar la creació d'esquemes de col·laboració científica estables i potents i poder obtenir resultats rellevants, que generin ocupació i, en definitiva, que millorin la balança tecnològica de les Illes Balears.

Temes

L'àrea temàtica de gestió del projecte ha de ser única i ha de ser la seleccionada per l’investigador coordinador en la sol·licitud, la qual ha d’estar integrada principalment en alguna de les iniciatives previstes en la RIS3 de Balears (l’envelliment i les malalties cròniques, el turisme sanitari, etc.)

Llegeix més...

La Conselleria de Salut convoca ajudes per a activitats en matèria de salut pública 2017 i 2018

En el BOIB núm. 108, de 2 de setembre de 2017, s’ha publicat la Resolució de la consellera de Salut, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats en matèria de salut pública per als exercicis 2017 i 2018, d’acord amb la normativa vigent.

Finalitat

La finalitat d’aquesta convocatòria és l’establiment de subvencions destinades a finançar les despeses generades pel desenvolupament dels programes, dels projectes i de les activitats que es duguin a terme entre l’1 de novembre de 2017 i el 30 de setembre de 2018, classificats en diverses línies d'actuació.

Llegeix més...

L’IdISBa convoca ajuts per a projectes d’investigació en salut per 235.000 euros

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) convoca ajuts per a projectes d’investigació en salut per valor de 235.000 euros a través dels programes Synergia i Innovatio, aquest darrer amb el patrocini de la Fundació Iberostar.

Entre els objectius principals dels programes destaquen potenciar l’activitat científica de les línies de recerca liderades per investigadors emergents; fomentar la presentació de projectes coordinats que facilitin la cooperació científica; accelerar la transferència de resultats a la pràctica clínica; impulsar la col·laboració entre el sector sanitari, l’entorn universitari i les empreses, i atreure inversors.

Concretament, el programa Synergia, que disposa d’un pressupost global de 160.000 euros i que finançarà un mínim de dos projectes, té com a finalitat contribuir a fomentar la salut i el benestar de la ciutadania, així com desenvolupar els aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal·liatius de la malaltia, reforçant i incrementant la competitivitat de la R+D+I en salut de les Illes Balears. Així mateix, és objecte del programa el disseny de tècniques, productes, instruments o similars que puguin contribuir a la millora de la salut de la població, mitjançant la protecció de la seva propietat intel·lectual i comercialització.

Llegeix més...