Categoria: Ajudes

El Ministeri d'Economia i Competitivitat publica les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Estatal de promoció del talent i la seva empleabilitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Programa Estatal de promoció del talent i la seva empleabilitat, dependent del Ministeri d'Economia I Competitivitat, forma part d'un pla més ampli, el Programa Estatal per a la Recerca Científica i Tècnica, com una de les seves quatre modalitats.

Aquesta modalitat concreta, tal com ve redactada en l'ordre publicada, pretén que les universitats posin en acció tot el seu potencial a atendre i promoure el talent en aquelles persones interessades en la carrera docent i investigadora o en la carrera investigadora. Així, es finançarà i incentivarà mitjançant convocatòries en concurrència competitiva, la formació i especialització dels recursos humans en R+D+i i impulsar la seva inserció laboral, tant en el sector públic com a privat i es facilitarà la mobilitat internacional i la mobilitat dins del sector públic i entre aquest i les empreses.

Per a la consecució dels objectius, aquest programa es desenvolupa en tres subprogrames:

- Subprograma Estatal de Formació
- Subprograma Estatal d'Incorporació
- Subprograma Estatal de Mobilitat

Les bases reguladores, estableixen unes regles comunes en totes les convocatòries esmentades, corresponents a aquest programa. En les convocatòries dels subprogrames es detallaran les característiques concretes de les diferents modalitats d'ajudes.

Aquestes ajudes poden finançar-se mitjançant modalitat de pagament anticipat únic o pagament fraccionat. La quantia financiable es fixarà prenent com a referència la taula salarial recollida en el Primer Conveni Col·lectiu del Personal Docent i Investigador laboral de la Universitat Nacional d'Educació a Distància, per a la categoria d'Ajudant.

La selecció de candidats es realitzarà mitjançant un procediment únic d'avaluació dels seus mèrits.

El termini de presentació de sol·licituds i de la restant documentació requerida serà d'un mes explicant a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria o la data en què la convocatòria indiqui s'iniciï el termini.

Es poden consultar la resta de punts d'aquestes bases reguladores en l'enllaç proporcionat a continuació.

Notícies relacionades

*12/11/2013 -Bases reguladores del Programa Estatal de R+D+I Orientat als Reptes de la Societat
*25/10/2013 -Bases reguladores per al Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència
*30/08/2013 - S'ha aprovat la convocatòria 2013, sobre diverses actuacions del Subprograma Estatal de Formació i en el Subprograma Estatal de Mobilitat