Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajudes 2016 per a les accions de dinamització Projectes Europa Excel·lència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 102, de 22 d'abril de 2016, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució de 21 d'abril de 2016, de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2016 del procediment de concessió d'ajudes corresponents a les accions de dinamització Projectes Europa Excel·lència, del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement, Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica 2013-2016.

La finalitat d'aquesta convocatòria és potenciar la participació espanyola en els subprogrames "Starting Grants" i "Consolidator Grants", emmarcats en el Pilar 1 Ciència Excel·lent, del Programa Marc de la Unió Europea Horitzó 2020, i gestionats per l'Agència Europea del Consell Europeu d'Investigació (ERCEA, en anglès).

Modalitats

  • Els projectes "Starting Grant" (StG) hauran d'haver-se presentat a la convocatòria 2015 del subprograma "Starting Grants" del ERCEA, haver estat seleccionats per a la segona etapa d'avaluació, haver obtingut la qualificació A i no haver estat finançats.
  • Els projectes "Consolidator Grants" (CoG) hauran d'haver-se presentat a la convocatòria 2015 del subprograma "Consolidator Grants" de l'ERCEA, haver estat seleccionats per a la segona etapa d'avaluació, haver obtingut la qualificació A i no haver estat finançats.

La quantia màxima destinada a finançar les ajudes previstes en aquesta convocatòria serà de 1.125.000 euros.

Les entitats beneficiàries que podran sol·licitar aquestes ajudes poden ser organismes públics de recerca, altres centres públics de R+D, els organismes públics i centres amb personalitat jurídica pròpia depenents o vinculats a l'Administració General de l'Estat, i els dependents o vinculats a les Administracions públiques territorials i els seus organismes, o participats majoritàriament pel sector públic, entitats i institucions sanitàries públiques i privades sense ànim de lucre, vinculades o concertades amb el Sistema Nacional de Salut que desenvolupin activitat investigadora i Instituts de recerca sanitària acreditats.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 21 de juny al 5 de juliol de 2016 a les 15.00 hores (hora peninsular).

El text complet de la convocatòria es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions.

[Font: BOIB. Núm. 102. 22/04/2016]

[Foto: Dbenbenn / European flag / CC BY­ND 2.0]