Categoria: Ajudes

Convocatòria 2016 per a les acreditacions i ajudes públiques Severo Ochoa i María de Maeztu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 214, de 5 de setembre de 2016, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució de 31 d'agost de 2016, de la Presidència de l'Agència Estatal de Recerca, per la qual s'aprova la convocatòria de l'any 2016 per a la concessió de les acreditacions i ajudes públiques de Centres d'Excel·lència Severo Ochoa i d'Unitats d'Excel·lència María de Maeztu del Subprograma Estatal d'Enfortiment Institucional, en el marc del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència.

L'objectiu general d'aquesta convocatòria es donar suport a l'enfortiment institucional i potenciar la projecció internacional dels centres i unitats de recerca que destaquen per la rellevància i impacte a nivell mundial dels seus resultats. Els objectius específics són:

  • L'acreditació de centres de recerca com a Centres d'Excel·lència Severo Ochoa i el finançament dels seus plans estratègics durant un període de quatre anys amb inici el 2017.

  • L'acreditació d'unitats de recerca com a Unitats d'Excel·lència María de Maeztu i el finançament de programes estratègics de recerca que executin les unitats beneficiàries durant un període de quatre anys amb inici el 2017.

Els beneficiaris, entre altres, poden ser organismes públics de recerca, altres centres públics de R+D, i altres entitats públiques i privades, sense ànim de lucre que realitzin, amb mitjans propis, activitats de R+D definides.

La quantia màxima destinada a finançar aquestes ajudes serà de quaranta milions d'euros.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el dia 6 d'octubre de 2016 a les 15.00 hores (hora peninsular espanyola).

El text complet es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions.

[Font: BOE. Núm. 214. 05/09/2016]

[Foto: Infosalut]