Categoria: Ajudes

Propera convocatòria d'ajudes per a contractes postdoctorals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears convocarà en el transcurs de les pròximes setmanes 10 ajuts per a contractes postdoctorals per tal que els centres de recerca i desenvolupament tecnològic situats a les Illes Balears puguin incorporar personal investigador doctor durant un període mínim de dos anys. Aquesta convocatòria es troba dins la línia d'actuació "Capital humà" del Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria de les Illes Balears 2013-2017.

L'objectiu de la convocatòria és incorporar, en règim de concurrència competitiva, personal investigador doctor: investigadors joves i investigadors sèniors.

Poden participar a la convocatòria els investigadors doctors que hagin llegit fa poc temps la tesi doctoral i que, per tant, estiguin iniciant la seva carrera investigadora.

L'import global màxim de la convocatòria és de 720.000 euros, la qual té caràcter pluriennal i arriba fins al 2019.

Els programes reben el nom de destacats científics de la història de les Illes Balears, com ara Margalida Comas, Vicenç Mut i Felip Bauçà.

Els contractes dels centres de recerca públics són els següents: 4 contractes per al Programa Margalida Comas per a joves investigador i 5 contractes per al Programa Vicenç Mut per a investigadors amb experiència. El contracte per al Programa Felip Bauçà està destinat a empreses privades innovadores.

Per a més informació, podeu consultar Programes de la convocatòria de contractes postdoctorals 2017.

[Fonts: Conselleria de Presidència. Direcció General de Comunicació. 24/03/2017 - Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. Direcció General d'Innovació i Recerca. 06/05/2017]