Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Ajudes El COIBA augmenta un 45 % les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017

El COIBA augmenta un 45 % les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha incrementat un 45 % les ajudes que atorga als seus col·legiats per a la formació i la divulgació de la recerca infermera el 2017.

Formació

L'augment afecta als col·legiats que hagin realitzat activitats formatives de postgrau, entre l'1 de setembre del 2016 i el 31 d'agost de 2017.

L'ajuda, que pot cobrir fins al 60 % del cost de la matrícula, haurà de ser per a activitats formatives acreditades per organismes oficials o organismes de reconegut prestigi.

El termini per a la presentació de les sol·licituds per activitats formatives acaba el 23 de novembre de 2017.

Divulgació del coneixement infermer

Així mateix, s'han incrementat les ajudes per al personal d'infermeria, col·legiat a Balears, per a la presentació de comunicacions o pòsters en congressos o jornades nacionals o internacionals durant el 2017.

Les ajudes, que poden destinar-se al pagament de la inscripció, trasllat o allotjament, entre d'altres, s'atorgaran als que hagin presentat o defensat pòsters o comunicacions sobre temàtica infermera en esdeveniments nacionals o internacionals durant el 2017.

El termini per a la presentació de les sol·licituds per ajudes per a la divulgació professional acaba el dia 1 de desembre de 2017.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 27/07/2017]

[Foto: COIBA]