Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajudes 2017 del Subprograma Estatal d'Incorporació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 181, de 31 de juliol de 2017, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució de 26 de juliol de 2017, de la Presidència de l'Agència Estatal d'Investigació, per la qual s'aprova la convocatòria, corresponent a l'any 2017, del procediment de concessió d'ajudes per incentivar la incorporació estable de doctors en el marc del Subprograma Estatal d'Incorporació del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria és estimular l'ocupació de llocs de treball de caràcter permanent per a investigadors amb una trajectòria destacada a universitats i centres de R+D sense ànim de lucre, mitjançant vinculació funcionarial, estatutària o laboral, a través del cofinançament dels costos salarials del personal incorporat.

Beneficiaris

Entre altres beneficiaris, es troben:

  • Centres públics de R+D.
  • Organismes públics i centres amb personalitat jurídica pròpia, depenents o vinculats a les administracions públiques territorials i els seus organismes, que realitzin activitats de R+D i generin coneixement científic o tecnològic.

Quantia

La quantia màxima d'aquesta convocatòria és de 9.900.000 euros.

Termini

El termini per a la presentació de les sol·licituds de participació acaba el 5 de setembre de 2017 a les 15.00 hores (hora peninsular espanyola).

El document complet de la convocatòria es pot trobar a la base de dades nacional de subvencions.

[Font: BOE. Núm. 181. 31/07/2017]

[Foto: Infosalut]