Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajudes de la Conselleria d'Innovació per a projectes coordinats de R+D

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 113, de 14 de setembre de 2017, s’ha publicat la Resolució del conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, per la qual s'aprova la convocatòria per a projectes coordinats de R+D, que estableix les bases per a la concessió de projectes que impliquin d'una manera conjunta els centres de recerca i les empreses en l'abordatge conjunt de la ciència i la tecnologia.

Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes coordinats de R+D entre empreses i centres de recerca, per propiciar la creació d'esquemes de col·laboració científica estables i potents i poder obtenir resultats rellevants, que generin ocupació i, en definitiva, que millorin la balança tecnològica de les Illes Balears.

Temes

L'àrea temàtica de gestió del projecte ha de ser única i ha de ser la seleccionada per l’investigador coordinador en la sol·licitud, la qual ha d’estar integrada principalment en alguna de les iniciatives previstes en la RIS3 de Balears (l’envelliment i les malalties cròniques, el turisme sanitari, etc.)

Els projectes també poden coincidir amb les àrees temàtiques del Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria de les Illes Balears 2013-2017, que són les següents: ciències biomèdiques i ciències de la salut, medi ambient: recursos hídrics, agroalimentació i energía i ontinguts digitals basats en el coneixement, entre d’altres.

Participants

Hi poden participar els centres públics de R+D, els organismes públics de recerca, les entitats sanitàries públiques o de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada, sense ànim de lucre, qualsevol centre de R+D dependent de les diferents administracions públiques.

L'aportació de la Direcció General d'Innovació i Recerca per donar suport als projectes coordinats ha de ser com a màxim de 504.000 euros i té caràcter quinquennal (2017-2021).

Termini

El termini per presentar les sol·licituds de les ajudes és 20 dies hàbils, comptadors a partir des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el BOIB.

[Font: BOIB. Núm. 113. 14/09/2017]

[Foto: It@c / Laboratory Stuff / CC BY­ND 2.0]

Notícies relacionades a Infosalut
*18/11/2013 - El Govern de les Illes Balears presenta el Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria.