Categoria: Ajudes

El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitat convoca 660 ajudes de mobilitat internacional

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats convoca 660 ajudes per a fomentar i incentivar la mobilitat a l'estranger de professors universitaris i investigadors.

Modalitats

Hi ha dues modalitats, en funció de la data d'obtenció del grau de doctor i la vinculació del sol·licitant amb l'organisme d'adscripció. En la modalitat A se oferiran 400 ajudes per als qui hagin obtingut el grau de doctor amb anterioritat a l'1 de gener de 2008 i siguin funcionaris de carrera o tinguin vinculació indefinida amb universitats i centres de recerca espanyols, mentre que en la modalitat B s'oferiran 260 per als qui ho hagin obtingut amb posterioritat a l'1 de gener de 2008 i tinguin vinculació contractual que cobreixi com a mínim fins a la data de finalització de l'estada.

Finançament

L'import econòmic és de 10,3 milions d'euros, que es destinarà al pagament de despeses de viatge i instal·lació, així com una dotació mensual, en funció del país de destinació, per a finançar les despeses d'allotjament i manutenció.

Durada

Les estades finançades seran de 3 i 6 mesos en una universitat o centre de recerca estranger, entre l'1 de juliol de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

Termini

El termini per a presentar sol·licituds finalitza el dia 12 de febrer a les 14 hores.

Més informació:

[Font: Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. 21/01/2019]

[Foto: Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats]