Categoria: Ajudes

Ajuts per incorporar personal investigador: contractes postdoctorals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 78, de dia 13 de juny de 2019, s’ha publicat la Resolució de la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme de 24 de maig de 2019, per la qual s’ofereixen ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears (contractes postdoctorals). 

Aquests ajuts estan cofinançats en un 50 % pel Fons Social Europeu,  per mitjà del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020 .

S'aproven nou ajuts per contractar personal investigador i incorporar-lo al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, a centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, empreses publiques sense finalitat de lucre i empreses privades amb activitat de I+D ubicades a les Illes Balears.

Distribució

  • Quatre ajuts per al Programa Margalida Comas, per a joves investigadors.
  • Cinc ajuts per al Programa Vicenç Mut, per a investigadors amb experiencia.

Branques de coneixements

  • Ciències de la salut (CS): biologia molecular i bioquímica; medicina, i psicologia i psicofisiologia.
  • Ciències (C): física, geologia, matemàtica i química.
  • Ciències de la vida (CV): agricultura i veterinària; biologia general i zoologia i botànica, etc.

Requisits dels investigadors

Els investigadors candidats interessats en aquests ajuts poden presentar propostes al centre o a la unitat de recerca amb el vistiplau de l'investigador responsable del grup de recerca, que és el responsable de l'execució cientificotècnica del projecte i que ha d'estar vinculat estatutàriament, funcionarialment o amb un contracte laboral indefinit als centres o unitats de recerca.

Finançament

L'import global màxim dels ajuts, de caràcter pluriennal, és de 720.000,00 €. La distribució màxima de les anualitats és la següent:

  • Any 2019: 0,00 €.
  • Any 2020: 0,00 €.
  • Any 2021: 360.000,00 €.
  • Any 2022: 360.000,00 €.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

IdISBa

La documentació referent a l’entitat sol·licitant serà presentada per l’IdISBa al registre de la Direcció General d’Innovació i Recerca per a tots els sol·licitants de l’IdISBa, per això els candidats no hauran de presentar cap documentació referent a l’entitat.

Els investigadors de l’IdISBa que tenguin algun dubte, poden contactar amb Isabel Teruel (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o Mª Antònia Ferrer (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). També podeu enviar la consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Fonts: BOIB. Núm. 78. 13/06/2019 - IdISBa]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]