Beques

La Fundació Patronat Científic del COMIB lliura les beques 2019

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va realitzar el lliurament de beques 2019, les beques d'Innovació i les beques de la Fundació Banc de Sabadell de rotació externa per a Metges Interns Residents (MIR).

Llegeix més...

Convocatòria de Beques GILEAD a la Investigació Biomèdica

Gilead Sciences, Inc. ha publicat la setena Convocatòria de Beques Gilead a la Investigació Biomèdica en VIH, Malalties hepàtiques i Hematooncologia. Gilead Sciences, Inc. és una empresa biofarmacèutica que investiga, desenvolupa i comercialitza medicaments innovadors en àrees de salut on les necessitats terapèutiques no estan cobertes.

Llegeix més...

L’Acadèmia Mèdica Balear convoca les Beques per a la Rotació de Residents 2019

La Acadèmia Mèdica Balear convoca les Beques per a la Rotació de Residents 2019

Aquestes beques estan destinades a la rotació fora de les Illes Balears de residents dels programes de metges, infermers, biòlegs, farmacèutics, químicis i psicòlegs.

Dotació econòmica

La dotació econòmica de les beques és de 1.500 cada una.

Llegeix més...

L’IdISBa i Roche Farma lliuren la beca «Stop fuga de cervells» a Alejandra Alba Patiño

Alejandra Alba Patiño, investigadora predoctoral del Grup Multidisciplinari de Sèpsia a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), va rebre la beca «Stop fuga de cervells», amb la qual podrà continuar amb el seu treball de recerca centrat en la creació de biosensors colorimètrics de paper per trobar biomarcadors proteics que permetin una detecció precoç de la sèpsia.

La beca «Stop fuga de cervells» és una iniciativa de Roche España per retenir talent investigador al nostre país. Aquesta beca té una durada inicial de 24 mesos, amb una dotació econòmica de 60.000 €. Una vegada avaluats els resultats preliminars obtinguts i el grau d’avenç de la tesi doctoral, aquest període serà prolongat durant dotze mesos addicionals per l’IdISBa, que hi aportarà el finançament restant necessari (32.000 €).

En l’acte de lliurament de la beca hi van estar presents Patricia Gómez, consellera de Salut; Beatriz Pérez, directora mèdica de Roche Farma España; Margalida Frontera, directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut; Miquel Fiol, director científic de l’IdISBa, i David Martínez, director gerent del mateix Institut.

Llegeix més...