Beques

La Societat Espanyola d'Epidemiologia i Salut Pública Oral convoca la Beca Anual SESPO

La Societat Espanyola d'Epidemiologia i Salut Pública Oral (SESPO) convoca la Beca Anual SESPO

Objectius

- Incentivar la participació en activitats formatives associades amb la salut pública oral i Odontologia Preventiva i Comunitària.

- Realitzar treballs de recerca en el camp de la salut pública oral i Odontologia Preventiva i Comunitària, entre d’altres.

Participants

Llegeix més...

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura les Beques de Rotació de Residents

L'Acadèmia Mèdica Balear va lliurar les Beques de Rotació de Residents durant l'acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017, celebrat a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB).

Les Beques de Rotació de Residents, dotades amb 1.500 euros cada una, van ser concedides a:

- Maria Castro
- Maria Galán

L'acte va concloure amb la conferència titulada "Neurofisiología de las caricias", a càrrec del Dr. Jordi Montero Homs, neuròleg i neurofisiòleg, professor associat de Neurologia de la Universitat de Barcelona (UB) i co-director del Màster en Electrodiagnòstic Neurològic de la UB.

Llegeix més...

Es convoquen les beques de la Fundació Patronat Científic del COMIB

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) convoca les beques següents:

Beques d'innovació

L'objectiu d'aquestes beques és facilitar als metges col·legiats a les Illes Balears, excepte MIR, la formació, durant almenys un mes, a centres sanitaris nacionals i estrangers en tècniques diagnòstiques o terapèutiques.

Beques Fundació Banc Sabadell de rotació externa

La seva finalitat és possibilitar als metges, que realitzin la residència en hospitals de les Illes Balears, la formació, durant almenys un mes, a centres hospitalaris nacionals i estrangers, en el darrer any de la residència o en acabar-la, amb el patrocini de la Fundació Banc Sabadell.

Llegeix més...

El COIBA beca 45 col·legiats que han presentat comunicacions o pòsters en congressos el 2016

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha atorgat 45 beques, per un import total de 10.927,39 euros, als col·legiats que han presentat comunicacions o pòsters en congressos nacionals o internacionals al llarg del 2016.

La majoria de treballs estan associats a la temàtica de la salut mental: anorèxia, bulímia nerviosa, trastorns de personalitat, suïcidi, assetjament escolar, musicoteràpia per al tractament de l'ansietat nerviosa, etc. Així mateix, s'han tractat els temes de la psicoeducació en familia, implantació de guies de bones practiques i cures pal·liatives o al final de la vida.

Rosa Maria Hernández, presidenta del COIBA, ha destacat entre altres coses, que "la infermera és la professional que mira a la persona en tota la seva complexitat, des d'una perspectiva holística, tenint en compte la seva situació física, però també mental, el seu entorn sociofamiliar i laboral".

Llegeix més...

Convocatòria de la beca Marcos Fernández 2016

La Fundación Leucemia y Linfoma convoca la Beca Marcos Fernández adreçada a finançar projectes d'equips d'investigació o de metges especialistes en Hematologia, Oncologia per contribuir a la millora en el diagnòstic i tractament de la leucèmia, el limfoma, el mieloma i altres malalties hematològiques.

S'hi poden presentar els metges especialistes en Hematologia o Oncologia o MIR que es trobin en el darrer any de formació o bé especialistes en Pediatria que acreditin un període de formació postgraduada específica en Hematologia o Oncologia.

També s'hi poden presentar els llicenciats en Biologia, Farmàcia i/o Química que acreditin un període no inferior a 4 anys de formació postgraduada o que estiguin adscrits a un centre hospitalari o grup de recerca relacionat amb aquestes malalties.

El termini per a la presentació de la sol·licitud de la beca finalitza el 10 de gener de 2017.

Llegeix més...