Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Beques El COIBA beca 45 col·legiats que han presentat comunicacions o pòsters en congressos el 2016

El COIBA beca 45 col·legiats que han presentat comunicacions o pòsters en congressos el 2016

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha atorgat 45 beques, per un import total de 10.927,39 euros, als col·legiats que han presentat comunicacions o pòsters en congressos nacionals o internacionals al llarg del 2016.

La majoria de treballs estan associats a la temàtica de la salut mental: anorèxia, bulímia nerviosa, trastorns de personalitat, suïcidi, assetjament escolar, musicoteràpia per al tractament de l'ansietat nerviosa, etc. Així mateix, s'han tractat els temes de la psicoeducació en familia, implantació de guies de bones practiques i cures pal·liatives o al final de la vida.

Rosa Maria Hernández, presidenta del COIBA, ha destacat entre altres coses, que "la infermera és la professional que mira a la persona en tota la seva complexitat, des d'una perspectiva holística, tenint en compte la seva situació física, però també mental, el seu entorn sociofamiliar i laboral".

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears]

[Foto: Infosalut]