Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Beques Juan José Segura-Sampedro ha obtingut dues beques per ampliar coneixements en cirurgia oncològica peritoneal

Juan José Segura-Sampedro ha obtingut dues beques per ampliar coneixements en cirurgia oncològica peritoneal

Juan José Segura-Sampedro, cirurgià del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, ha obtingut una de les Beques d'Especialistes de l'Associació Espanyola de Cirurgians 2017, gràcies a la qual podrà fer una estada de dos mesos a la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal de l'Hospital Universitari Virgen del Rocío (Sevilla).

A més, també ha estat premiat amb la V Beca SEOQ-FERRER de Formació en Oncologia Peritoneal 2017, convocada per la Societat Espanyola d'Oncologia Quirúrgica (SEOQ), societat científica matriu del Grup Espanyol de Cirurgia Oncològica Peritoneal (GECOP), en col·laboració amb el grup Ferrer. La dotació de la beca és de 3.000 euros en el cas de centres estrangers i de 2.000 euros en el cas de centres nacionals, destinats a cobrir les despeses del viatge, l'estada, l'allotjament, etc. El lliurament de la beca va tenir lloc durant el V Congrés Nacional de la SEOQ, que es va celebrar a Palma, del 8 al 10 de novembre de 2017.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva]

[Foto: SEOQ]

Notícies relacionades a Infosalut
*12/12/2017 - Infermeria de Son Espases ha estat guardonada amb el premi al millor pòster en el SEOQ-GECOP 2017.
*16/11/2017 - Professionals de Son Espases, Son Llàtzer i Mateu Orfila participen en el SEOQ-GECOP 2017.