Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Beques Cristina Bouzas, investigadora de l'IdISBa, ha guanyat la beca doctoral Fernando Tarongí Bauzà

Cristina Bouzas, investigadora de l'IdISBa, ha guanyat la beca doctoral Fernando Tarongí Bauzà

Cristina Bouzas, alumna del Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i investigadora de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha guanyat la beca Fernando Tarongí Bauzà.

La beca doctoral Fernando Tarongí Bauzà es va crear el mes d'octubre de 2017, fruit d'un conveni entre María del Carmen Bauzà i Llorenç Huguet, Rector de la UIB, pel qual es va fer una donació de 64.500 euros (21.500 euros anuals durant tres anys), per becar estudiants de doctorat i realitzar investigació farmacològica, química i bioquímica.

Cristina Bouzas és graduada en Nutrició i Dietètica per la Universitat de Valladolid i màster en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada per la UIB. Actualment fa la tesi doctoral amb el títol: "Efecto de una intervención intensiva a base de una dieta mediterránea tradicional con restricción de energía sobre la imagen corporal en el síndrome metabólico". Els directors de tesi són el doctor Josep Antoni Tur Marí i la doctora Maria del Mar Bibiloni Esteva.

La tesi és una activitat que es realitza al si del grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que forma part de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i del CIBEROBN (Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició) de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII).

La Universitat, a través del Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, va convocar la beca doctoral Fernando Tarongí Bauzà mitjançant convocatòria pública per a l’adjudicació d’aquest ajut a estudiants de la UIB matriculats als programes de doctorat afins a la investigació farmacològica, química i bioquímica.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 28/05/2018]

[Foto: UIB]

Què en diu la premsa
*29/05/2018 Diario de Mallorca - La memoria de Fernando vive con la investigación de Cristina.