Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Beques La Fundació Patronat Científic del COMIB atorga les beques d'innovació 2018

La Fundació Patronat Científic del COMIB atorga les beques d'innovació 2018

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) atorga les Beques d’Innovació 2018.

La finalitat d'aquestes beques és facilitar als metges col·legiats a les Illes Balears (excepte MIR) la formació, durant almenys un mes, en centres sanitaris nacionals i estrangers en tècniques diagnòstiques o terapèutiques.

Estades a l'estranger

S'ha concedit una beca per fer una estada en un hospital estranger, dotada amb 3.000 euros, a Carlos Pérez Uribarri, cap de secció de la Unitat de Cirurgia de l'Extremitat Superior del Servei de Traumatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer. El centre on farà l'estada d'un mes serà la Unitat de Cirurgia de l'Extremitat Superior de l'Hospital Militar Central de Bogotà, Colòmbia.

Estades nacionals

L'adjudicació de dues beques per fer una estada en un hospital nacional, dotades amb 1.500 euros cada una, han quedat desertes.

[Font: Fundació Patronat Científic del COMIB]

[Foto: COMIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/02/2018 - La Fundació Patronat Científic del COMIB convoca les beques d'innovació 2018.