Categoria: Beques

Lliurament de les beques Fundació Banc Sabadell de rotació externa per a MIR 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha lliurat les beques Fundació Banc Sabadell de rotació externa per a MIR 2018.

L'objectiu d'aquestes beques és possibilitar als metges, que fan la residència als hospitals de les Illes Balears, la formació, durant almenys un mes, a centres hospitalaris nacionals i estrangers, en el darrer any de la residència o en acabar-la, amb el patrocini de la Fundació Banc Sabadell.

A continuació, podeu consultar els guanyadors de les beques:

Dues beques per a estades a hospitals nacionals, dotades amb 1.500 euros cada una

- Carme García Lorenzo, resident de 5è any en el Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, farà una estada de tres mesos a la Unitat de Biologia Molecular, Fases I i Consell Genètic de l'Hospital Universitari 12 d'octubre, Madrid.

- David Ambrona Zafra, resident de 5è any en el Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, farà una estada de sis setmanes en el Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Barcelona.

Dues beques per a estades a hospitals estrangers, dotades amb 3.000 euros cada una

- Marcial Corujo Suárez, resident de 5è any en el Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases, farà una estada de dos mesos en el Servei de Neurologia de l'Hospital St. Michael’s de Toronto, Canadà.

- Clara Isabel Valadrón Sucasas, resident de 5è any en el Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases, farà una estada de tres mesos a la Unitat de Cures Intensives i a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'Hospital Universitari de Heidelberg, Alemanya.

[Font: Fundació Patronat Científic del COMIB]

[Foto: COMIB]