Premis

Hospitals balears entre els finalistes de la tercera edició dels premis Hospital Optimista

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) ha informat que a la tercera edició dels premis Hospital Optimista van ser seleccionats com a finalistes cinc centres de les Illes Balears entre més de 200 hospitals de tota Espanya: l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d’Inca, l'Hospital General, l'Hospital Són Llàtzer, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Mateu Orfila.

Els premis nacionals Hospital Optimista van néixer el 2015, per reconèixer aquelles iniciatives o pràctiques positives que contribueixen a generar un entorn més saludable per al pacient i la seva família.

En aquesta ocasió, en la convocatòria dels premis Hospital Optimista 2017, entre els TOP 5 dels projectes adults que es van presentar en aquesta categoria, els centres sanitaris de les Illes Balears van quedar finalistes en la modalitat del Projecte Plata: Orientació Humanista en la prestació de serveis de salut des de la RSC.

La gala en què es va dur a terme el lliurament d'aquests premis es celebrar el passat 10 d'octubre a l'IESE Business School de Barcelona. A continuació, podeu veure el vídeo de la Gala 2017

Llegeix més...

Convocatòria dels Premis d'Educació Mèdica 2017

La Càtedra d’Educació Mèdica Fundació Lilly - Universitat Complutense de Madrid (UCM) ha convocat els Premis d’Educació Mèdica 2017. Aquesta Càtedra procedeix del conveni firmat el 2007 entre ambdues institucions.

Objectiu

L’objectiu d'aquests premis és reconèixer els projectes o treballs realitzats en el camp de l'educació mèdica i de la innovació educativa. S'atorgarà especial consideració a aquelles aportacions que redundin en la millora de la formació del metge, del seu acompliment professional, i de l'adquisició dels valors considerats propis de la professió mèdica.

Modalitats

- Premi al Millor Projecte o Treball en l'Ensenyament de Grau.
- Premi al Millor Projecte o Treball en l'Ensenyament de Postgrau i/o Formació d'Especialistes.

Llegeix més...

La Fundació Lilly convoca els Premis MEDES 2017

La Fundació Lilly ha convocat els Premis MEDES 2017. Aquesta Fundació desenvolupa la iniciativa MEDES, que té com a objectiu contribuir a promoure la publicació científica en revistes biomèdiques en espanyol, així com afavorir la seva difusió nacional i internacional mitjançant diverses activitats de formació i divulgació.

Categories

- PREMI A La MILLOR INICIATIVA EN EL FOMENT DE L'ÚS DE L'ESPANYOL PER A LA DIVULGACIÓ DEL CONEIXEMENT BIOMÈDIC
Hi podran optar persones, físiques o jurídiques, titulars d'iniciatives o projectes que contemplin la generació de desenvolupaments innovadors, estratègies, utilitats tecnològiques, etc., emprant l'espanyol per a la divulgació del coneixement biomèdic.

- PREMI A LA MILLOR INSTITUCIÓ DESTACADA EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPANYOL COM A LLENGUA DEL CONEIXEMENT BIOMÈDIC
Podran ser candidates aquelles institucions la tasca i activitat de les quals representi una contribució rellevant en benefici de la producció i/o publicació científica biomèdica en espanyol.

Llegeix més...

Dogspital de la USP de l'Àrea de Salut d’Eivissa recull el premi de la Fundación Amigos del Perro

El programa de visites de cans a pacients ingressats a l'Hospital Can Misses, Dogspital, que la Unitat de Seguretat del Pacient (USP) de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va posar en funcionament el mes de juliol, ha rebut el premi atorgat per la Fundació Amigos del Perro, que té la seu al Principat d'Astúries.

A l'acte de lliurament dels premis, celebrat a l'Hotel Reconquesta de la capital del Principat d'Astúries, van acudir en representació de la Unitat de Seguretat del Pacient, el gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Josep Balanzat, en el que va ser el seu darrer acte públic com a gerent i amb el qual va voler demostrar el seu suport a la tasca desenvolupada per la USP; la coordinadora de la USP i cap de la UCI, la Dra. Paz Merino; la infermera Amparo Gimeno, i el monitor i educador caní, Toni Torres.

La tercera edició dels premis ha reconegut en la tasca del projecte Dogspital el treball amb animals per millorar la qualitat de vida de les persones.

Llegeix més...

Convocatòria dels premis de la Fundació Pfizer 2017

La Fundació Pfizer ha publicat la convocatòria dels Premis Fundació Pfizer Innovació Científica per a Joves Investigadors 2017.

Aquests premis tenen dues categories: la bàsica i la clínica.

Participants

Podran optar a aquests premis els investigadors espanyols de fins a 40 anys (fets el 2017), que hagin realitzat treballs de recerca publicats en revistes científiques i citades en el Science Citació Index el 2016, com a millor article sobre la recerca científica, en les categories bàsica o clínica, en el camp de la biomedicina i les ciències de la salut. Així mateix, hauran de demostrar l'ús innovador de les tecnologies, tècniques estadístiques avançades, entre d’altres.

Llegeix més...