Premis

Premi Psicofundació Joves Psicòlegs Emprenedors 2019

La Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundació) ha convocat el Premi Psicofundació Joves Psicòlegs/as Emprenedors/as 2019.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs/as espanyols i dels països llatinoamericans.

Llegeix més...

La Fundació Patronat Científic del COMIB va lliurar els premis 2019

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va lliurar els premis 2019, el Premi Fundació Mutual Mèdica al millor projecte de tesis doctoral i els premis a treballs científics. També va entregar els premis sobre el Certamen de casos clínics per a MIR.

Llegeix més...

La SEP ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica

La Societat Españyola de Psiquiatria (SEP) ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica, en tres categories: Programa Clínic, Tècnica Clínica i Unitat Clínica.

Llegeix més...

Premi a la millor comunicació oral a Héctor Rodrigo, MIR de Son Espases

Héctor Rodrigo Lara, resident de 4rt any del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Son Espases va obtenir el premi a la millor comunicació oral en la Secció de Citologia, amb el treball titulat “El paper de la citologia en el diagnòstic de les lesions intraoculars. Estudi retrospectiu de 65 casos”.

Llegeix més...

El BSTIB rep dos guardons de la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) ha estat premiat per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular (SETS) a la seu del 30 Congrés de Medicina Transfusional a Madrid. Els guardons responen a les categories de millor treball en l'àrea de pràctica transfusional i millor iniciativa en promoció de la donació.

Llegeix més...