Premis

La IV Jornada de Salut agraeix la feina i la dedicació dels serveis professionals de l'àmbit sanitari públic i privat de les Illes Balears

La Conselleria de Salut ha celebrat la gala de la IV Jornada de la Salut de les Illes Balears, que té per objecte agrair la feina i la dedicació dels professionals de l’àmbit sanitari públic i privat de les Illes Balears a través del reconeixement de projectes i iniciatives diferencials en diverses àrees. A l’acte, que ha tingut lloc al Conservatori de Música i Dansa, hi ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, i hi han participat equips de totes les illes.

Durant la gala s’han atorgat guardons a més d’un centenar de projectes individuals i col·lectius, els quals han estat agrupats en set àrees que es consideren imprescindibles i que sovint són transversals a tots els col·lectius que treballen en salut de manera individualitzada o comunitària, ja sigui als hospitals, a centres de salut o en altres dependències tècniques i de planificació. Enguany, declarat pel Parlament de les Illes Balears Any de la Salut Mental, s’ha creat una categoria específica per difondre algunes de les iniciatives en aquesta matèria.

Llegeix més...

Convocatòria de premis de la Fundación Vilás per a estudiants de Ciències de la Salut

La Fundación Julián Vilás Ferrer convoca els Premis per a Estudiants de Ciències de la Salut 2018

La dotació econòmica dels premis serà de 10.000 € bruts.

El termini per a la presentació de les sol·licituds acaba el 31 de maig de 2018.

Bases de la convocatòria.

Llegeix més...

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Joan March guanyen el premi al millor pòster del Congrés de la SEHER 2018

5969Professionals d'Infermeria de l'Hospital Joan March van assistir al 7è Congrés de la Societat Espanyola de Ferides (SEHER), que es va celebrar a Madrid del 22 al 24 de febrer de 2018.

Dels tres pòsters que van presentar al Congrés, el pòster titulat "Prevención de lesiones en la piel: infografía para cuidadores", els autors del qual són María del Carmen Moreno Hoyos, Rosario Serra Soler i Juan José Martín Arroyo, va ser premiat amb el premi Accèssit Pòster.

Llegeix més...

El Servei de Nefrologia de l’Hospital de Manacor ha guanyat un premi en el concurs de casos clínics de la SOHIB

El Servei de Nefrologia de l'Hospital de Manacor ha resultat guanyador en el IX Concurs Regional de Casos Clínics que convoca la Societat d'Hipertensió i Risc Cardiovascular de les Illes Balears (SOHIB).

El cas clínic premiat es titula: “Doctor haig de començar diàlisi?", exposat per la Dra. Margalida Jaume, resident de primer any de Medicina Familiar i Comunitària.

Aquest cas clínic, que ha resultat guanyador, representarà la Societat Regional a la Final Nacional, que tendrà lloc el proper 15 de març a Saragossa, en el marc de la 23 Reunió de la SEH-LELHA.

Llegeix més...

Marta Torán i Antonio Pareja han estat premiats per la RAMIB pel seu treball de recerca

Marta Torán Mateos, infermera de la Unitat d'Epidemiologia de l'Hospital Son Llàtzer, i Antonio Pareja, epidemiòleg de l'Hospital Son Llàtzer, han estat premiats per la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB) pel seu treball de recerca titulat "Percepciones y conocimientos sobre higiene de manos en médicos residentes del hospital Son Llàtzer 2011-2017".

El premi per al millor estudi d'investigació en infermeria en qualsevol dels seus àmbits ha estat patrocinat pel Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA).

El lliurament de premis als treballs de recerca atorgats per la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB) va tenir lloc el 25 de gener de 2018, a les 19.30 hores, a la seu de la RAMIB.

A continuació, podeu consultar la relació de premis i distincions que ha convocat la RAMIB durant el curs acadèmic 2017.

Llegeix més...