Premis

Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019, Hospital de Manacor

L’Hospital de Manacor ha publicat la convocatòria del Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019. Premi Especial “Capitán Optimista, Dr. Antonio Cepillo”.

La Fundació Hospital Optimista té per objectiu contribuir a la millora de la salut dels pacients hospitalitzats fomentant les iniciatives i/o pràctiques que contribueixin a la creació d'un entorn optimista per al pacient i la seva família.

Llegeix més...

Premi Psicofundació Joves Psicòlegs Emprenedors 2019

La Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundació) ha convocat el Premi Psicofundació Joves Psicòlegs/as Emprenedors/as 2019.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs/as espanyols i dels països llatinoamericans.

Llegeix més...

La Fundació Patronat Científic del COMIB va lliurar els premis 2019

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va lliurar els premis 2019, el Premi Fundació Mutual Mèdica al millor projecte de tesis doctoral i els premis a treballs científics. També va entregar els premis sobre el Certamen de casos clínics per a MIR.

Llegeix més...

La SEP ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica

La Societat Españyola de Psiquiatria (SEP) ha publicat la convocatòria del Premi a la Innovació Clínica, en tres categories: Programa Clínic, Tècnica Clínica i Unitat Clínica.

Llegeix més...

Premi a la millor comunicació oral a Héctor Rodrigo, MIR de Son Espases

Héctor Rodrigo Lara, resident de 4rt any del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Son Espases va obtenir el premi a la millor comunicació oral en la Secció de Citologia, amb el treball titulat “El paper de la citologia en el diagnòstic de les lesions intraoculars. Estudi retrospectiu de 65 casos”.

Llegeix més...