Categoria: Premis

Infermeria endoscòpica de Son Llàtzer premiada al Congrès Nacional d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4005L'equip d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva de l'Hospital Son Llàtzer ha estat guardonat amb dos premis durant el 8è Congrès Nacional d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva, que es va celebrar a València, els dies 4 i 5 de novembre de 2016.

L'equip va ser guardonat amb el premi a la millor comunicació oral i al premi AEEED, de l'Associació Espanyola d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva (AEEED), per votació dels assistents al congrès per la comunicació titulada "Alternativa terapéutica en el vólvulo de colon recurrente".

El cas clínic que va ser presentat per Gabriel Rojo, en representació dels autors J. M. García Sánchez, Joaquín Robles Amar, Emilia Ruiz Morán, María José Rodríguez Moreno i Pilar Bascuñana Bibiloni, va transmetre la importància de l'equip d'infermeria des del punt de vista de les seves funcions en la cura del pacient durant tot el procés i de la importància de la col·laboració amb l'equip mèdic per contribuir a l'èxit del procediment i a la resolució del cas. Pròximament es publicarà un article a la revista Enfermería en Endoscopia Digestiva.

[Font: Hospital Son Llàtzer]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]