Categoria: Premis

Concurs d'idees per dissenyar una marca corporativa per a la nova Revista Digital Infermera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La direcció d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases anuncia el llançament d'una Revista Digital Infermera que pretén ser una eina innovadora i un punt de trobada, de coneixement i d'informació del personal d'infermeria d'aquest centre. Amb aquesta revista es vol donar a conèixer tot el que fa aquest col·lectiu i que els pacients hi ocupin un lloc destacat.

En el marc del disseny i d'edició de la revista, la direcció d'Infermeria vol fomentar la participació i la creativitat de l'organització amb un concurs d'idees.

Les bases del concurs són les següents:

L'objectiu és dissenyar una marca corporativa per a la revista digital infermera de Son Espases-Sector Ponent, d'acord amb la de l'Hospital i que sigui representativa de la professió infermera.

Podran participar en el concurs tots els professionals de l'Hospital Universitari Son Espases-Sector Ponent.

Proposta

La marca corporativa ha d'incloure el símbol, el logotip i el títol. El logotip és el nom de la revista i el títol és Revista Digital Infermera.

Requisits

Pel que fa als requisits, cal tenir en compte els següents:

  • El disseny ha de ser original i inèdit. L'autor ha de certificar en el formulari d'inscripció que el logotip és fruit de la seva creativitat personal, que és un treball seu i que no s'han infringit els drets d'autor de terceres persones. Ha de certificar que no ha utilitzat el treball de cap altra persona, per exemple, ús de fotografies o d'elements de disseny que no hagin estat fets pel mateix participant.
  • S'aconsella utilitzar colors dins la gama dels verds de l'Hospital Universitari Son Espases perquè estiguin dins la mateixa línia d'identitat corporativa.
  • L'arxiu que es presenti ha de tenir una resolució de 300 ppp en una grossària de 29x42 cm i el format de presentació ha de ser: JPG, EPS o PNG transparent. L'arxiu original del treball ha de ser vectorial i ha d'existir el compromís de transformació a vectors i a corbes.

Presentació dels projectes

Els dissenys proposats per al concurs s'han d’enviar a l'adreça electrònica: <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>. A l'assumpte, cal indicar "Concurs marca corporativa de la revista digital infermera".

La data màxima per a la tramesa de les propostes és dia 30 de novembre de 2016.

Premi

El premi del concurs consistirà en una tauleta tàctil (tablet) i la persona premiada formarà part del comitè editor de la revista digital infermera.

Bases del concurs.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 10/11/2016]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]