Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis Joana Previ i Silvia Obarrio guanyen el Premi d'Innovació d'Infermeria de l'Àrea de Salut de Menorca

Joana Previ i Silvia Obarrio guanyen el Premi d'Innovació d'Infermeria de l'Àrea de Salut de Menorca

Les infermeres Joana Previ i Silvia Obarrio han aconseguit el Premi d'Innovació d'Infermeria de l'Àrea de Salut de Menorca en la segona edició de la convocatòria que organitza el Grup d'Investigació d'Infermeria de Menorca (GIINM).

El gerent de l'Àrea de Salut de Menorca, Antoni Gómez Arbona, ha estat l'encarregat de lliurar el guardó com a cloenda de les III Jornades d'Investigació en Infermeria, que s'han celebrat a l'Hospital Mateu Orfila.

El treball guanyador consisteix en un projecte per habilitar un bany adaptat per a persones ostomitzades i ha estat el que més vots ha aconseguit de les tres propostes presentades al certamen. Les altres dues propostes han estat els treballs titulats: "NIC 4120. Manejo de Líquidos. De la teoria a la práctica" i "Implantación de un plan de interdisciplinar de atención individualitzada".

[Font: Àrea de Salut de Menorca]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]

Notícies relacionades a Infosalut
*27/02/2017 - Convocat el II Concurs d'Innovació en Infermeria per a professionals de Menorca.