Categoria: Premis

L'Hospital de Manacor rep un premi nacional d'investigació per un treball sobre les necessitats pal·liatives en l'àmbit renal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un grup de professionals de l'Hospital de Manacor ha estat guardonat amb el "Premi B. Braun Medical Individualització del tractament de diàlisi". Es tracta d'un premi nacional d'investigació atorgat a un treball que promou la importància d'avaluar les necessitats pal·liatives en l'àmbit renal.

El treball premiat es titula "Avaluació de necessitats pal·liatives en el pacient amb malaltia renal crònica en hemodiàlisi" i ha estat realitzat per Ian Blanco-Mavillard, Juan Pablo Leiva Santos, Gregorio Bolaños Herrezuelo, Catalina Jaume Riutort, Joana María Julia Mora i Miguel Angel Rodriguez Calero.

El lliurament del premi es realitzarà en el marc del XLII Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Nefrològica, que se celebrarà a Burgos, del 9 a l'11 d'octubre de 2017.

[Font: Hospital de Manacor. 12/07/2017]

[Foto: Hospital de Manacor]

Notícies relacionades a Infosalut
*10/07/2017 - Un professional d'Infermeria de Manacor publica un article sobre les cures pal·liatives en malalts renals.