Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis L'Acadèmia Mèdica Balear lliura el Premi de Recerca i el Premi Honorífic

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura el Premi de Recerca i el Premi Honorífic

L'Acadèmia Mèdica Balear va lliurar dos premis, durant l'acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017, celebrat a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB).

Els premis són els següents:

- El Premi de Recerca, dotat amb 200 euros, va ser concedit al Dr. José Serrano Pariente, autor del treball "Asthma outcomes improve with continuous positive airway pressure for obstructive sleep apnea".

L'accèssit de 1.000 euros d'aquest mateix premi va ser atorgat a la Dra. Silvia Fernández pel seu treball "Efficacy of the GemOx-R regiment leads to the identification of Oxaliplatin as a highly effective drug against Mantle Cell Lymphoma".

- El Premi Honorífic de l'Acadèmia Mèdica Balear a la trajectòria professional i personal va ser concedit al Dr. Miquel Fiol Sala, actual director científic de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

L'acte va concloure amb la conferència titulada "Neurofisiología de las caricias", a càrrec del Dr. Jordi Montero Homs, neuròleg i neurofisiòleg, professor associat de Neurologia de la Universitat de Barcelona (UB) i co-director del Màster en Electrodiagnòstic Neurològic de la UB.

A l'acte van assistir diverses autoritats de l'àmbit sanitari, com ara la Dra. Margalida Frontera, directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, de la Conselleria de Salut.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Foto: COMIB]