Categoria: Premis

Convocatòria dels Premis del Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 122, de 5 d’octubre de 2017, s’ha publicat l'Extracte de la Resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, pel qual s’aprova la convocatòria pública dels Premis del Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017.

S'estableixen cinc premis en tres categories, entre els quals cal destacar el Premi Pere Mascaró als estudis i investigacions. A més dels premis, s’estableixen dos reconeixements.

Premi Pere Mascaró als estudis i investigacions

Es premiarà un estudi, investigació o publicació que promogui l’eficiència, l’agilitat i la sostenibilitat del sistema dels serveis socials en temes com, per exemple, els models de gestió responsable de la despesa pública en el sistema de serveis socials, els instruments de l’administració pública per a la millora social, les investigacions promogudes des del tercer sector social, els estudis de conjuntura i anàlisi socioeconòmic dels observatoris, i qualsevol altre estudi o investigació que pugui ser referència a l’àmbit dels serveis socials.

Participants

Podran participar en aquesta convocatòria la persona o equip de persones, entitat privada o administració pública que hagin realitzat l’estudi o investigació, sempre i quan no hagin rebut premis anteriorment pel mateix estudi o investigació.

Dotació econòmica

La dotació econòmica del Premi Pere Mascaró als estudis i investigacions és de 7.000 euros.

Termini

El termini per a la presentació de les candidatures i tota la documentació finalitza el 27 d’octubre de 2017, a les 14 hores.

El document complet de la convocatòria es pot trobar a la base de dades nacional de subvencions.

[Font: BOIB: Núm. 122. 05/10/2017]

[Foto: Infosalut]