Categoria: Premis

Josep Lluís Bauzá, resident d’Urologia de Son Espases, ha estat premiat en el 9è Congrés Multidisciplinari Europeu sobre càncer urològic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Josep Lluís Bauzá, resident de quart any del Servei d’Urologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha estat premiat en el 9è Congrés Multidisciplinari Europeu sobre càncer urològic, que ha tengut lloc a Barcelona del 16 al 19 de novembre de 2017.

El Congrés ha estat organitzat per la Societat Europea d’Oncologia Mèdica, per la Societat Europea de Radioteràpia i Oncologia i per l’Associació Europea d’Urologia.

Bauzá ha rebut el guardó al millor pòster científic del Congrés en la categoria de “Càncer de testicle i de penis”, pel pòster titulat "The neutrophil to lymphocyte ratio role in the testicular cancer".

El treball consisteix a establir la utilitat en la pràctica clínica de la ràtio de neutròfils/limfòcits en els pacients amb càncer de testicle, amb uns resultats encoratjadors quant a la capacitat per predir la recurrència d’aquesta malaltia.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 21/11/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*30/11/2017 - L'Hospital de Manacor i Son Espases participen en el 9th European Multidisciplinary Meeting on Urological Cancers.