Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis L'Acadèmia Mèdica Balear lliura el Premi Honorífic i el Premi de Recerca 2017

L'Acadèmia Mèdica Balear lliura el Premi Honorífic i el Premi de Recerca 2017

Durant la sessió de cloenda del curs acadèmic 2017-2018, celebrada a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), el passat 12 de juny de 2018, l'Acadèmia Mèdica Balear també va lliurar dos premis:

- El Premi Honorífic de l'Acadèmia Mèdica Balear a la trajectòria professional i personal va ser concedit a Joan Llobera Cànaves, cap de la Unitat d'Investigació del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària.

- El Premi de Recerca 2017, dotat amb 2.000 euros, va ser concedit a Josep Miquel Bauçà Rosselló, autor del treball "Cell Death Biomarkers and Obstructive Sleep Apnea: Implications in the Acute Coronary Syndrome".

L'accèssit de 1.000 euros d'aquest mateix premi va ser atorgat a Magdalena Esteva Cantó, pel seu treball "Time to diagnosis and stage of symptomatic colorectal cancer determined by three different sources of information: a population based retrospective study".

L'acte va comptar amb la participació de l'escriptor i periodista Carlos Garrido, que va pronunciar la conferència titulada "Hacia un humanismo clínico".

A més, hi van assistir diverses autoritats de l'àmbit sanitari, com ara la consellera de Salut, Patricia Gómez; el director general de l'IB-Salut, Juli Fuster; el degà de la Facultat de Medicina, Miquel Roca; el vicepresident del Parlament balear, Vicenç Thomàs; i el director del Patronat Científic, Alfonso Ballesteros.

A continuació podeu veure el vídeo del discurs del Dr. Joan Llobera.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. 13/06/2018]

[Foto: GAP Mallorca]

[Vídeo: COMIB]