Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis La Fundació Patronat Científic del COMIB lliura diversos premis

La Fundació Patronat Científic del COMIB lliura diversos premis

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha concedit els premis següents:

Premi Fundació Mutual Mèdica al millor projecte de tesi doctoral

El premi, dotat amb 2.000 euros, s'ha concedit al projecte "Biomarcadores pronóstico en el carcinoma epidermoide de cabeza y cuello. Estudio de expresión de podoplanina y virus del papiloma humano", presentat per la Dra. Natàlia Bejarano Panadés, cap de Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital General Mateu Orfila.

II Certamen de casos clínics per a metges residents 2018

- El primer premi, de 1.000 euros, ha estat per al treball "POTS: Problems and Obstacles for the diagnosis of a Tachycarda of Sinus origin", presentat per la Dra. Caterina Mas Lladó i la Dra. Maria Montserrat Massot Rubio, del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases. 

- El segon premi, de 500 euros, ha estat per al cas titulat "Hipotensión, Hipoalbuminemia y Hemoconcentración, ¿Qué le sucede a la paciente?", presentat per la Dra. Lidia Ciudad Aguilar, del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases.

Premi Camilo José Cela d’Humanitats Mèdiques 2018

Aquest premi ha quedat desert.

El lliurament de premis va tenir lloc durant l'acte de celebració de la Patrona 2018 en el museu es Baluard, el divendres 22 de juny de 2018. A l'acte van assistir diferents autoritats del sector i l'administració sanitària, com la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster. També hi van assistir el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, diferents presidents de col·legis professionals i representants d'associacions de pacients, entre altres personalitats del sector sanitari.

[Font: Fundació Patronat Científic del COMIB]

[Foto: COMIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*26/02/2018 - La Fundació Patronat Científic del COMIB convoca diversos premis.