Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis Premi de Recerca Fundació Dr. Antoni Esteve 2019

Premi de Recerca Fundació Dr. Antoni Esteve 2019

7346La Fundació Dr. Antoni Esteve convoca la setzena edició del seu Premi de Recerca, que com cada any busca el millor treball de farmacologia publicat per un autor espanyol en els darrers dos anys.

Participants

Al Premi de Recerca Fundació Dr. Antoni Esteve només hi poden concórrer autors espanyols. En cas de tractar-se d’un treball en col•laboració amb autors d’altres països, el primer autor haurà de ser necessàriament espanyol.

Projectes i dotació econòmica

El guardó, de 18.000€, s’atorgarà al millor treball de recerca farmacològica, en qualsevol de les seves vessants (disseny, síntesi, desenvolupament galènic, avaluació clínica o de laboratori, ús, etcètera) publicat en qualsevol revista científica durant els anys 2017 i 2018.

 Termini

Les nominacions, que podrà realitzar qualsevol dels autors, s’hauran d’enviar en format PDF a través de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del 28 de febrer de 2019 amb l’assumpte “PREMI DE RECERCA FUNDACIÓ DR. ANTONI ESTEVE 2019”. A la carta de presentació, i només si el signant ho desitja, s’haurà de resumir l’aportació més rellevant del treball en deu línies com a màxim i en anglès.

Resolució

El resultat es donarà a conèixer durant la segona quinzena de maig de 2019 i l’acte de lliurament tindrà lloc durant el mes de juny del mateix any. El lliurament es farà al primer signant de l’article, en nom de tots els autors. Totes les nominacions es tractaran de forma confidencial.

[Font: Fundació Dr. Antonio Esteve ]

[Foto: Fundació Dr. Antonio Esteve]