Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis El COIBA entrega diversos premis de recerca en el Dia Internacional de la Infermera 2019

El COIBA entrega diversos premis de recerca en el Dia Internacional de la Infermera 2019

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) va celebrar a Son Mir (Palma) una trobada professional i social amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, amb el lema "Veus per liderar: salut per a tothom".

La presidenta del Coiba, Mª José Sastre Perea, va posar en valor el lideratge i la mirada infermera, centrada en les persones, per aconseguir millorar la salut i la qualitat de vida dels pacients, les seves famílies i comunitats.

En aquest acte es va realitzar el lliurament de 40 Insígnies d'Or i 54 Insígnies d'Argent i els següents premis de recerca:

-Tercer premi al treball titulat: "Alteració en el coneixement emocional en infants amb discapacitat motora", del qual és autora Saliha Belmonte.

-Segon premi al treball titulat: "Projecte de millora de la cultura de seguretat del pacient en una unitat d'hospitalització", del qual és autora Jaumeta Pou. 

-Primer premi per al treball titulat: "Necessitats de cures pal·liatives en l'entorn hospitalari. Estudi de prevalença ", del qual són autors Joana Mª. Julià, M. A. Rodríguez, Araceli Prieto, i Enriqueta Márquez.

-El Premi Infermera de l'Any 2019 va recaure en la infermera i professora de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, Antònia Pades. El seu treball i docència destaquen en l’àmbit de les habilitats socials i comunicatives dels professionals de la salut, la intel·ligència emocional i el comportament social de les organitzacions.

-El premi Florence Nightingale 2019 va recaure en Mercedes Vacas Guerrero. Vacas és infermera, especialista en Cures d'Infermeria medicoquirúrgiques, i amb una àmplia formació postgrau, en bioètica, metodologia d'avaluació i millora de la qualitat i direcció d'Infermeria.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 17/05/2019]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]