Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Premis Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019, Hospital de Manacor

Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019, Hospital de Manacor

L’Hospital de Manacor ha publicat la convocatòria del Premi de la Fundació Hospital Optimista 2019. Premi Especial “Capitán Optimista, Dr. Antonio Cepillo”.

La Fundació Hospital Optimista té per objectiu contribuir a la millora de la salut dels pacients hospitalitzats fomentant les iniciatives i/o pràctiques que contribueixin a la creació d'un entorn optimista per al pacient i la seva família.

Per a això, des d'un plantejament científic centrat en la millora de les persones i de les organitzacions ha creat uns premis, entre ells el premi al Capità Optimista.

T'animem a llegir el document adjunt i votar a JUAN PABLO LEIVA SANTOS, metge de l'equip de suport i cures pal·liatives hospitalàries de l’Hospital de Manacor, des de la pàgina Vota al capità optimista o llegint el codi QR des del teu mòbil, tenint en compte que només es pot realitzar una votació des de mateix dispositiu.

El termini acaba el 30 de setembre de 2019.

[Font: Hospital de Manacor. 10/09/2019]

[Foto: Hospital de Manacor]