Categoria: Qualitat

S’ha inaugurat el nou aparcament de l’Hospital Comarcal d’Inca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S’ha inaugurat el nou aparcament de l’Hospital Comarcal d’Inca, que ha duplicat en 330 el nombre de places per a cotxos, arribant a les 654 places. L’objectiu de l’ampliació, és donar resposta a les necessitats generades per l’increment de la població atesa, l’augment de la plantilla i el creixement de l’activitat assistencial. 

La inauguració va comptar amb la presència de la presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Salut, Patricia Gómez, del batle d’Inca, Virgilio Moreno, i de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca, tots ells també en funcions.

Armengol va destacar que l’ampliació de l’aparcament era una demanda dels ciutadans i dels professionals sanitaris i que “millorar l’accessibilitat a l’hospital dóna facilitats i comoditats als pacients i, per tant, també suposa una millora dels serveis de salut”.

D’aquesta manera, l’Hospital Comarcal d’Inca compta amb 654 places d’aparcament gratuïtes, el doble de les que tenia fins ara. Aquesta ampliació ha costat al voltant de 323.000 euros.

Amb aquestes 330 places addicionals el centre hospitalari s’adaptarà a l’augment de demanda per part de la població. Cal assenyalar que actualment té assignades 124.000 targetes sanitàries individuals, pràcticament el doble que quan es va obrir per atendre a una població de 70.000 persones.

Així doncs, el nou aparcament de l’Hospital disposa de 21 places per a persones amb mobilitat reduïda i 4 places per a vehicles elèctrics, que entraran en funcionament pròximament, quan s’instal·lin les marquesines amb plaques fotovoltaiques, un projecte de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. L’aparcament també compta amb 30 places per a bicicletes i 20 per a motocicletes.

[Font: Presidència de Govern. 11/06/2019]

[Foto: Presidència de Govern]

Què en diu la premsa
*11/06/2019 ultimahora.es - El hospital de Inca aumenta las plazas de su aparcamiento.
*11/06/2019 noticiasmallorca.es - Armengol inaugura el nuevo aparcamiento del Hospital de Inca, que dobla su capacidad con 654 plazas.
*11/06/2019 arabalears.cat - L'Hospital Comarcal d'Inca duplica la zona d'aparcament.
*11/06/2019 gentedigital.es - Armengol inagura el nuevo aparcamiento del Hospital de Inca, que dobla su capacidad con 654 plazas.

Notícies relacionades a Infosalut
*05/03/2019 - L’Hospital Comarcal d’Inca duplica el nombre de places d’aparcament.