Categoria: Recursos humans

Publicació de diverses adjudicacions de lliure designació i concurs de mèrits de l’IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 66, de dia 16 de maig, s’han publicat les resolucions de les adjudicacions de diversos procediments de lliure designació de l’IB-Salut.

Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 3 de maig de 2019 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de responsable d’infermeria de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Casa de la Mar de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca.

- La convocatòria es va publicar en el BOIB núm. 44 de dia 6 d’abril de 2019.

- La plaça s’ha adjudicat a María José Vico Molina.

Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de novembre de 2017 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Casa del Mar (BOIB núm. 152 de 04/12/2018).

 

 

- La convocatòria es va publicar en el BOIB. Núm. 152 de dia 4 de desembre de 2019.

- La plaça s’ha adjudicat a María Isabel Llompart Porter.

Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de novembre de 2017 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Sant Agustí – Cas Català (BOIB núm. 152 de 04/12/2018).

- La convocatòria es publicar en el BOIB núm. 152 de dia 4 de desembre de 2018.

- La plaça s’ha adjudicat a Bartolomé Ferrer Balaguer.

Resolució de la Directora Gerent de l’Àrea de Salut d‘Eivissa i Formentera per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, d’una prefectura de servei assistencial del Servei de Farmàcia de l’Hospital Can Misses de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

- La convocatòria es va publicar en el BOIB núm. 34 de 14 de març de 2019.

- La plaça s’ha adjudicat a Jose Antonio Luque Mesa.

[Font: BOIB. Núm. 66. 16/05/2019]

[Foto: Infosalut]