Categoria: Recursos humans

Contractació d’un titulat en Nutrició Humana i Dietètica a l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 75, de dia 6 de juny de 2019, s’ha publicat la Resolució del director gerent de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un diplomat/graduat en Nutrició Humana i Dietètica.

La Fundació té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.

Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació necessita efectuar la incorporació temporal d’un diplomat/graduat en Nutrició Humana i Dietètica pel projecte PREDIMED-PLUS (PI17/00525), dut a terme en l’Hospital Universitari Son Espases (HUSE), sota la direcció de la Dra. Dora Romaguera. 

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de 6 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

[Font: BOIB. Núm. 75. 06/06/2019]

[Foto: Infosalut]