Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa i Atenció Primària de Mallorca participen en la revisió sistemàtica Text2PreventCVD

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr230L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i Atenció Primària de Mallorca han7744 participat en una revisió sistemàtica d'un article sobre el desenvolupament de processos d'examinació per a les intervencions amb missatges de text per prevenir la malaltia cardiovascular. També hi han participat Ciber de Epidemiologia y Salud Publica, Chronic Disease Initiative for Africa, la University of Cape Town, la University of Oxford, la Deakin University, la University of Sydney, la University of New South Wales, el Westmead Hospital, la University of Auckland i el Waitemata District Health Board.

Ignacio Ricci, investigador de l'IdISBa i Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Examining Development Processes for Text Messaging Interventions to Prevent Cardiovascular Disease: Systematic Literature Review" a la revista JMIR Mhealth and Uhealth.

Les intervencions realitzades per telèfons mòbils tenen el potencial per prevenir la malaltia cardiovascular (MCV) recolzant el canvi de comportaments per dur uns estils de vida més saludables i adherència als tractaments. Per permetre la replicació i adaptació d'aquestes intervencions a través de diferents entorns, és important entendre totalment com s'han desenvolupat. Però, els processos de desenvolupament d'aquestes intervencions no s'han examinat sistemàticament prèviament. L'objectiu d'aquest estudi era descriure sistemàticament i comparar el procés de desenvolupament d'intervencions de missatgeria de text identificades en la revisió sistemàtica Text2PreventCVD.

Referència de l'article
Ricci-Cabello I, Bobrow K, Islam SMS, Chow CK, Maddison R, Whittaker R, et al. Examining Development Processes for Text Messaging Interventions to Prevent Cardiovascular Disease: Systematic Literature Review. JMIR mHealth uHealth. 2019;7(3):e12191. 10.2196/12191. PubMed PMID: 30924790

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]