Categoria: Estudis i projectes

Facultatius de Balears van participar al LIV Congreso Nacional SEMICYUC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

8010 3Facultatius de Medicina Intensiva i Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases, de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Comarcal d'Inca, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Can Misses hi van participar al LIV Congreso Nacional SEMICYUC que es va celebrar a Palma del 9 al 12 de juny de 2019.

Ortega Alaminos M., Borges Sà M., Aranda Pérez M., Socias A., del Castillo A., González V., Salaverría I., Cruz M.V., Paz M. i Mena J, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Código Sepsis en un hospital: experiencia de 13 años".

Llompart Pou JA i Pérez Bárcena J, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Variabilidad en el manejo del paciente con traumatismo del sistema nervioso central en las UCI españolas. Resultados de una encuesta nacional". També hi van participar l'Hospital Universitario 12 de Octubre, l'Hospital Virgen de La Salud i l'Hospital Universitario Marqués de Valdecilla.

Llompart Pou JA i Pérez Bárcena J, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Variabilidad en el manejo del paciente con patología cerebrovascular en las UCI españolas. Resultados de una encuesta nacional". També hi van participar l'Hospital Universitario 12 de Octubre, l'Hospital Virgen de La Salud i l'Hospital Universitario Marqués de Valdecilla.

Llompart Pou JA, facultatiu de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Análisis de los factores relacionados con la necesidad de traqueotomía en los pacientes traumáticos de RETRAUCI". També hi han participat l'Hospital Universitario 12 de Octubre, l'Hospital
Universitario La Paz, l'Hospital Universitari Arnau de Villanova, l'Hospital SS Torrecárdenas, l'Hospital Universitario Nuestra Señora de La Candel, l'Hospital Universitario Río Hortega i l'Hospital Universitario Central de Asturias.

Llompart Pou JA, facultatiu de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Insuficiencia renal en el paciente traumático grave. Factores asociados e impacto en el pronóstico en RETRAUCI". També hi han participat l'Hospital 12 de Octubre, l'Hospital Universitario de Donostia, l'Hospital Universitario Marqués de Valdecilla, l'Hospital Clínico Universitario Salamanca, l'Hospital Virgen de La Salud, l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i el Complejo Hospitalario Universitario A Coruña.

8010 2Ortega Alaminos M., Borges Sà M., Aranda Pérez M., Socias A., de Dios I., del Castillo A., Franco S.(a), Nieto Y., Mena J. i Lladó B., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Código Sepsis en un hospital universitario: análisis de los indicadores de calidad en un estudio antes-después en un periodo de 14 años".

Nieto Piñar Y., Poyo-Guerrero de la Hoz R., Aranda Pérez M., Mendiguren Joseba A., Rubert Ripoll C., Ortega Alaminos M., González Rosa V., Salaverría Marcos I., de Dios Chacón I.C i Romero Carratalá M., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Aplicación de la herramienta de LTSV a nivel hospitalario. Resultados de 4 años".

Ortega Alaminos M., Aranda Pérez M., Borges Sa M., Socias A., del Castillo A., Poyo-Guerrero La-Hoz R., de Dios Chacón I., Nieto Y., Mena J. i Gutiérrez L., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Análisis farmacoeconómico de la combinación de dos estrategias en la atención del paciente séptico: código Sepsis y PROA".

Carlo Brugiotti, facultatiu del Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar a la taula rodona "¿Qué aporta la medicina intensiva al proceso quirúrgico" amb la comunicació "Protocolos ERAS".

8010Paz Merino de Cos, facultativa de Medicina Intensiva de l'Hospital Can Misses, hi va participar amb la conferència "Uso seguro del medicamento. Alianza con la SEFH".

Janer Maeso M.T., Soliva Martínez L., Ferreruela Serlavós M., Novo Novo M., March Cladera C., Madrid Vergara E., Ocón López M., Figueras Castilla A., Colomar Ferrà M.A. i Ayestarán Rota J.I., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Asociación de colistina inhalada a colistina endovenosa en el tratamiento de la infección respiratoria por microorganismos multirresistentes".

Gastaldo Simeón R, facultatiu de l'Hospital de Manacor, hi va participar amb el pòster titulat "Evaluación del grado de adherencia a las recomendaciones nutricionales de hacer y no hacer". També hi van participar l'H. Arnau de Vilanova, l'H. Universitari de Bellvitge, l'H. 12 de Octubre, l'H. S. Jorge, el C. Hosp. Navarra, l'H. Mataró, l'H. Mutua de Terrassa i l'H. Río Hortega.

Romero Carratalà M., Rialp Cervera G., Forteza Cañellas C., de Dios Chacón I., Franco Serrano S., Ortega Alaminos M. i Nieto Piñar Y., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Repercusión de la extubación no planeada en los días de estancia hospitalaria".

Franco Serrano S, Forteza Cañellas C, de Dios Chacón I, Ortega Alaminos M, Nieto Piñar Y, Romero Carratalà M i Rialp Cervera G, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Propuesta para predecir la interrupción definitiva de VNI con éxito en pacientes con exacerbación de EPOC o EDEMA agudo de pulmón cardiogénico".

8010 1Guardiola Grau M.B., Millán Guilarte M.T., Torres Martínez J.R., Pou Goyanes J.A., Brell Doval M. i Riera Sagrera M., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Análisis de resultados tras revisión por juicio estructurado de la mortalidad en la unidad de cuidados intensivos".

Nieto Piñar Y, Forteza Cañellas C, de Dios Chacón I, Ortega Alaminos M, Franco Serrano S, Romero Carratalà M i Rialp Cervera G, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Evaluación de las diferencias entre el tiempo real de conexión a ventilación no invasiva (VNI) y el periodo total de VNI".

Garcías Sastre M, March Cladera C, Janer Maeso T, Soliva Martínez L, Figueras Castilla A, García Cuadrado de Los Casares I, Rodríguez Pilar J, Molina Povedano M, Herrero Cereceda J i Rodríguez Salgado A, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Retrato actual de la unidad coronaria".

Socias Mir A., de Dios Chacón I, facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Estudio multicéntrico del paciente intoxicado ingresado en UCI EMPIUCI 15-17, resultados preliminares". També hi han participat HU Central de Asturias, HGU Reina Sofía, PS Sant Joan de Déu i Sant Boi de Llobregat.

Ortega Alaminos M., Borges Sa M., Aranda Pérez M., Socias A., del Castillo A., Cruz M., Paz M., González V., Salaverría I. i Poyo-Guerrero La-Hoz R., facultatius de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Código Sepsis en un hospital, experiencia en 13 años: análisis de 3 modelos asistenciales y de una fase de consolidación".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SEMICYUC/UCI Son Espases/Sèpsia Son Llàtzer]