Categoria: Noves tecnologies

Una nova app permet fer les cites prèvies als serveis d’IB-Salut i Serveis Socials

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Bit ha desenvolupat una aplicació per a mòbil per poder sol·licitar les cites prèvies als serveis d'Ib-Salut i Serveis Socials, entre d’altres.

Així, els serveis de cita prèvia relacionats amb Salut i Serveis Socials de Balears que fins al moment es podien realitzar mitjançant les corresponents pàgines web i telèfons, ara tenen un tercer canal on fer les reserves.

Es tracta d'una millora tecnològica dels serveis que presta actualment el Call center de la Fundació Bit, format per un equip de teleoperadores que treballen per atendre les demandes de cita prèvia dels ciutadans.

En el cas de l'IBSalut, el ciutadà pot demanar, consultar i anul·lar la cita prèvia amb el seu metge de família o infermeria. Per a la resta de serveis l'app només permet la cita prèvia, deixant la consulta i anul·lació de cites per a properes millores de l'aplicació.

Les cites prèvies dels serveis de la conselleria de Serveis Socials també poden ser reservats a través de la nova app, permetent a l'usuari escollir el tipus de servei.

La nova app de cita prèvia pot ser utilitzada per tots els ciutadans de les Illes Balears i ha estat dissenyada per funcionar tant en dispositius Android com IOS.

La nova app suposa una transferència de dades automàtica de sistemes independents que ara s'integren en una sola eina.

[Font: Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme. 16/05/2019]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]

Què en diu la premsa
*16/05/2019 dbalears.cat - El Govern presenta una 'App' per sol·licitar cites prèvies.
*16/05/2019 noticiasmallorca.es - La nuevo web del Servicio de Salud permitirá a la ciudadanía acceder a las listas de espera.
*16/05/2019 canal4diario.com - La nueva web del IbSalut ya permite acceder a las listas de espera.
*16/05/2019 gentedigital.es - El Govern presenta una 'App' para solicitar citas previas.