Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Les infermeres de Balears conversen amb l'Esclerosi Múltiple

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears va acollir el col·loqui "Conversant amb l'Esclerosi Múltiple", amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, el dia 30 de maig.

Quatre infermeres i quatre pacients van participar com a ponents en aquest col·loqui, centrat en donar a conèixer al públic els símptomes o situacions que viuen diàriament les persones amb EM i que sovint no es perceben des de l'exterior. "El meu EM invisible" és precisament el lema triat per la Federació Internacional de l'Esclerosi Múltiple per donar visibilitat als reptes que cada dia han d'abordar els pacients, en el seu entorn laboral o educatiu, amb els seus familiars o amics.

Igualment, les persones amb EM han explicat quin tipus d'ajuda o suport necessiten dels professionals de la salut, i en concret de les infermeres, a les que han demanat estratègies encaminades a solucionar aquests problemes del dia a dia, a l'educació en salut i l'acompanyament per millorar la seva qualitat de vida.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 30/05/2019]

[Foto: COIBA]

Què en diu la premsa
*30/05/2019 menorca.info - Más protección social para los afectados de esclerosis múltiple.