Back Estàs aquí:Home Farmàcia

Farmàcia

L'AEMPS informa de la retirada de lots del principi actiu omeprazol

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa sobre la retirada de lots del prinicipi actiu omeprazol Farma-Química Sud, S.L.

Llegeix més...

Nota informativa de l'AEMPS referent a la nutrició parenteral en nounats

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa, relacionada amb la nutrició parenteral en nounats: protegir de la llum per a reduir el risc d'efectes adversos greus.

Llegeix més...

El Servei de Neurologia de Can Misses incorpora un farmacèutic especialitzat a la consulta de demències avançades

El Servei de Neurologia de l’Hospital Can Misses ha incorporat des del mes de març un farmacèutic a la consulta especialitzada en demències avançades. L’objectiu és adherir-se al Pla Estratègic de Cronicitat de les Illes Balears de manera coordinada amb el Servei de Farmàcia.

 

Llegeix més...

L’AEMPS retira 66 productes homeopàtics

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha ordenat la retirada de 66 productes homeopàtics amb indicació terapèutica o la via de la qual d'administració sigui injectable per no aportar la documentació corresponent per a la seva autorització, segons es recull en el Reial decret 1345/2007, d'11 d'octubre.

Llegeix més...

Nota de l'AEMPS referent al DARATUMUMAB i el risc de reactivació del VHB

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa, dirigida als professionals sanitaris, referent al medicament DARATUMUMAB (DARZALEX) a causa del risc de reactivació del virus de l'hepatitis B.

Llegeix més...