Back Estàs aquí:Home Farmàcia Notícies de farmàcia

Farmàcia

Nota informativa de l'AEMPS referent al medicament "Ondansetrón"

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa referent al medicament "Ondansetrón", per risc de defectes de tancament orofacials (llavi leporí, paladar fes), després del seu ús durant el primer trimestre de l'embaràs.

Llegeix més...

Acord de compra centralitzada d'epoetines

El Consell de Ministres ha autoritzat un acord marc a través del sistema centralitzat de compres del Sistema Nacional de Salut per a l'adquisició de epoetines per valor de 34.485.663,07 euros. L'estalvi estimat gràcies a aquesta iniciativa és de 5,8 milions d'euros.

Balears participa en aquest acord, entre d'altres comunitats autònomes.

Llegeix més...

L'AEMPS informa de la retirada de lots del principi actiu omeprazol

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa sobre la retirada de lots del prinicipi actiu omeprazol Farma-Química Sud, S.L.

Llegeix més...

Nota informativa de l'AEMPS referent a la nutrició parenteral en nounats

La Conselleria de Salut, a través de la Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia, comunica que l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa, relacionada amb la nutrició parenteral en nounats: protegir de la llum per a reduir el risc d'efectes adversos greus.

Llegeix més...

El Servei de Neurologia de Can Misses incorpora un farmacèutic especialitzat a la consulta de demències avançades

El Servei de Neurologia de l’Hospital Can Misses ha incorporat des del mes de març un farmacèutic a la consulta especialitzada en demències avançades. L’objectiu és adherir-se al Pla Estratègic de Cronicitat de les Illes Balears de manera coordinada amb el Servei de Farmàcia.

 

Llegeix més...